קניית זומרה באופן פרטי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קניית זומרה באופן פרטי...
    טל
    22/04/2007

שלום לני !
    אבי חולה בסרטן הערמונית, יש לו הפנייה מהאונקולוג שלו ,וכן המלצה נוספת מפרופ' סלע (לאחר התייעצות עימו) לקבלת זריקת זומרה אחת לשלושה חודשים.
    (ההמלצה היא מלפני 7 חודשים כבר!!)
    ישנו חשד לגבי ממצא בסקרום, ובצלע 10.
    קופ"ח שלנו לא מאשרת את הזומרה בעבור אבי,
    ובמידה ונקבל אישור ,זה יהיה קרוב לוודאי עבור תרופה גנרית- חלופית.
    ולמיטב ידיעותינו זומרה הינה הכי חדישה והכי יעילה עבור חולים בסרטן הערמונית, ולכן אנחנו מעוניינים בזומרה ולא בתרופה חלופית!
    השאלה שלי היא: האם אנחנו יכולים לקבל מרשם מהאונקולוג של אבא שלי עבור זריקת זומרה ולקנות אותה באופן פרטי? או שחייבים לקבל את אישור קופת החולים?
    מצפה לתשובתך, ובתודה!! קשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קניית זומרה באופן פרטי...

הוספת תגובה

• הוספת הודעה בפורום

לני הירש
    22/04/2007

כמה שאני יודע התרופה זומרה כוללת בסל הבריאות. צריך להתאקש ולקבל את התרופה המקןרי-אין תחליף לזומרה.
    לידייתך, פרופ סלע אחד הרופאים הטובים בארץ בטיפול בסרטן הערמונית. תבקשו מפרופ סלע את עזרתו בנידון. לאזה קופת חולים אתם שייכים?
    לני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך- זומרה

טל
    23/04/2007

שלום לני, אנחנו שייכים לקופת חולים מכבי.
    תודה על התייחסותך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ZOMERA

פוקס דן
    26/04/2007

ZOMERA אינה תרופה לטיפול בסרטן הערמונית אלה בחיזוק העצמות ומניעת כאבים
    התרופה שמטפלת בסרטן הערמונית נקראת טקסוטר והיא נכללת היום בסל הבריאות
    יש להביא מכתב מאונקולוג עם חותמת של בית חולים גם אני חבר בקופת חולים מכבי ומקבל את התרופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המידע !!

טל
    26/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קניית זומרה באופן פרטי... - תגובה

יצחק (איצי) באר
    21/11/2010

שלום טל,
    בשנת 2002 התחלתי לקבל טיפול בזומרה. קיבלתי מרשם (אני לא זוכר בדיוק מאיזה גורם) והלכתי לבית מרקחת וקניתי את הזומרה. לאחר מאבק שנמשך כחצי שנה נגד קופת החולים (מכבי) הם אישרו לי את המימון ע"ח הקופה. לצורכי המאבק גייסתי את האונקולוג ועוד רופאים שנתנו לי גב מקצועי. היה ארוך אבל בסוף הצלחתי.
    יתכן שגם אתם צריכים להאבק.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו