מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קניית זומרה באופן פרטי...טל22/04/2007
שלום לני !
אבי חולה בסרטן הערמונית, יש לו הפנייה מהאונקולוג שלו ,וכן המלצה נוספת מפרופ' סלע (לאחר התייעצות עימו) לקבלת זריקת זומרה אחת לשלושה חודשים.
(ההמלצה היא מלפני 7 חודשים כבר!!)
ישנו חשד לגבי ממצא בסקרום, ובצלע 10.
קופ"ח שלנו לא מאשרת את הזומרה בעבור אבי,
ובמידה ונקבל אישור ,זה יהיה קרוב לוודאי עבור תרופה גנרית- חלופית.
ולמיטב ידיעותינו זומרה הינה הכי חדישה והכי יעילה עבור חולים בסרטן הערמונית, ולכן אנחנו מעוניינים בזומרה ולא בתרופה חלופית!
השאלה שלי היא: האם אנחנו יכולים לקבל מרשם מהאונקולוג של אבא שלי עבור זריקת זומרה ולקנות אותה באופן פרטי? או שחייבים לקבל את אישור קופת החולים?
מצפה לתשובתך, ובתודה!! קשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת הודעה בפורום
לני הירש22/04/2007כמה שאני יודע התרופה זומרה כוללת בסל הבריאות. צריך להתאקש ולקבל את התרופה המקןרי-אין תחליף לזומרה.
לידייתך, פרופ סלע אחד הרופאים הטובים בארץ בטיפול בסרטן הערמונית. תבקשו מפרופ סלע את עזרתו בנידון. לאזה קופת חולים אתם שייכים?
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- זומרה
טל23/04/2007שלום לני, אנחנו שייכים לקופת חולים מכבי.
תודה על התייחסותך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהZOMERA
פוקס דן26/04/2007ZOMERA אינה תרופה לטיפול בסרטן הערמונית אלה בחיזוק העצמות ומניעת כאבים
התרופה שמטפלת בסרטן הערמונית נקראת טקסוטר והיא נכללת היום בסל הבריאות
יש להביא מכתב מאונקולוג עם חותמת של בית חולים גם אני חבר בקופת חולים מכבי ומקבל את התרופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המידע !!
טל26/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניית זומרה באופן פרטי... - תגובה
יצחק (איצי) באר21/11/2010שלום טל,
בשנת 2002 התחלתי לקבל טיפול בזומרה. קיבלתי מרשם (אני לא זוכר בדיוק מאיזה גורם) והלכתי לבית מרקחת וקניתי את הזומרה. לאחר מאבק שנמשך כחצי שנה נגד קופת החולים (מכבי) הם אישרו לי את המימון ע"ח הקופה. לצורכי המאבק גייסתי את האונקולוג ועוד רופאים שנתנו לי גב מקצועי. היה ארוך אבל בסוף הצלחתי.
יתכן שגם אתם צריכים להאבק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)