מכבי מסרבת לתת הפניה לביצוע CTוMRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכבי מסרבת לתת הפניה לביצוע CTוMRI
    ענת
    08/11/2010

שלום,
    אבי צריךלעבור ניתוח להסרת הערמונית. ה PSA שלו 9.8 וגליקסון 7.
    האורולוגים המומחים דרשו הפנייה ל CT ו MRI לפני הניתוח, אך קופ"ח מכבי מסרבת, בטענה שהם מפצעים את הבדיקות רק כאשר ה PSA מעל 20. מה ניתן לעשות במקרה זה? אני לא רוצה להעביר את אבי ניתוח לא פשוט ללא ידיעה מוקדמת שהסרטן לא התפשט. אנא עזרו לי.
    תודה,
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מכבי מסרבת לתת הפניה לביצוע CTוMRI - תגובה

לני הירש
    08/11/2010

שלום לימור
    לצערי הרב אלה החוקים של מכבי ואין לנו מה לעשות בעניין זה. את יכולה לבצע את הבדיקות האלה באופן פרטי.

אם הגליסון של 7 ופ.ס.אי יחסית נמוך אני לא חושב שהמ.ר.אי משהוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכבי מסרבת לתת הפניה לביצוע CTוMRI - תגובה

יצחק (איצי) באר
    08/11/2010

שלום לימור,
    לדעתי יש עוד בעייה עם ה -MRI והיא משך התור לביצוע הבדיקה. לפי הידוע לי זה תור ארוך שיכול להגיע ל -3 חודשים ולדעתי לא כדאי במצבו של אביך לחכות תקופה כ"כ ארוכה ללא טיפול ביניים.
    נדמה לי שהצעתי לך בזמנו לבדוק אופציה של טיפול הורמונאלי כטיפול ביניים עד לביצוע הניתוח, זאת במידה ויש עיכוב של חודשים עד לביצוע שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו