מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמודדותלביא יהונתן09/11/2010
לפני חדשיים התגלה אצלי סרטן הערמונית בדרגת גליסון 3+3 .psa היה 7.5 לפני שלש שנים ירד ל4.5 ועלה ל10 לאחרונה במקביל לביופסיה שגילתה את הסרטן .אני מעוניין לטפל בתאים הממרים (אלה שפועלים בניגוד לרצוני )באמצעות כח הרצון ובסיוע של רפואה משלימה .היכן ניתן למצוא ליווי מתאים והדרכה בנושא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות - תגובה
יצחק (איצי) באר10/11/2010שלום אדוני,
1. יתכן שהתנודות ב PSA נובעות מסיבות נוספות. קיום יחסי מין או רכיבה על אופניים או כל פעילות פיסית היוצרת "תנועה" באזור הערמונית עשויה לגרום לעלית ה PSA. אם יש לך חשש שעשית מי מאלה ימים מספר לפני בדיקת ה PSA כדאי שתחזור על הבדיקה
2. לעצם העניין,
אני יכול להציע לך מספר אנשים שמטפלים בטיפולים אלטרנטיביים בחולי סרטן.
3. למרות מה שאתה כותב ואני מכבד את רצונך, אני מציע לך להיות במעקב גם אצל אונקולוג. (הדגש ל"גם")
לפי מייטב הבנתי, לחולה במצבך הרפואה הקונוונציונלית מציעה הרבה אופציות טיפוליות ובכללן "מעקב פעיל" שזה אומר מעקב ללא טיפול פיזי, לתקופת זמן מסוימת.
אם תהיה גם במעקב אצל אונקולוג, מצבך הרפואי והאופציות הטיפוליות (הקונוונציונליות) יהיו יותר ברורות לך על יתרונותיהן וחסרונותיהן ותוכל להשתמש בהן לפי ראות עיניך.
אתה מוזמן להתקשר אלי לפי הטלפון למטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)