התמודדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות
    לביא יהונתן
    09/11/2010

לפני חדשיים התגלה אצלי סרטן הערמונית בדרגת גליסון 3+3 .psa היה 7.5 לפני שלש שנים ירד ל4.5 ועלה ל10 לאחרונה במקביל לביופסיה שגילתה את הסרטן .אני מעוניין לטפל בתאים הממרים (אלה שפועלים בניגוד לרצוני )באמצעות כח הרצון ובסיוע של רפואה משלימה .היכן ניתן למצוא ליווי מתאים והדרכה בנושא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמודדות

הוספת תגובה

• התמודדות - תגובה

יצחק (איצי) באר
    10/11/2010

שלום אדוני,
    1. יתכן שהתנודות ב PSA נובעות מסיבות נוספות. קיום יחסי מין או רכיבה על אופניים או כל פעילות פיסית היוצרת "תנועה" באזור הערמונית עשויה לגרום לעלית ה PSA. אם יש לך חשש שעשית מי מאלה ימים מספר לפני בדיקת ה PSA כדאי שתחזור על הבדיקה
    2. לעצם העניין,
    אני יכול להציע לך מספר אנשים שמטפלים בטיפולים אלטרנטיביים בחולי סרטן.

3. למרות מה שאתה כותב ואני מכבד את רצונך, אני מציע לך להיות במעקב גם אצל אונקולוג. (הדגש ל"גם")

לפי מייטב הבנתי, לחולה במצבך הרפואה הקונוונציונלית מציעה הרבה אופציות טיפוליות ובכללן "מעקב פעיל" שזה אומר מעקב ללא טיפול פיזי, לתקופת זמן מסוימת.

אם תהיה גם במעקב אצל אונקולוג, מצבך הרפואי והאופציות הטיפוליות (הקונוונציונליות) יהיו יותר ברורות לך על יתרונותיהן וחסרונותיהן ותוכל להשתמש בהן לפי ראות עיניך.

אתה מוזמן להתקשר אלי לפי הטלפון למטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו