מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין למי לפנות - המצב מדרדררחלי11/11/2010
יצחק לאחר שיחתנו אתמול התקשרתי לרופא והוא לא ענה לי.
וגם התקשרתי למזכירה של דר' ניימן כדי להקדים את התור שנקבע
לי לעוד חודשיים בגלל שמצבו הדרדר אמרה לי תשלחי לי פקס ונטפל = נראה
אם אבי חזיק מעמד עד שתתקשר.
מה שקורה שאבי התחיל לקחת לפני חודש את ה- dsa1 ולפני שבועיים
הוא לא יכל לדרוך על הרגלייים ולחץ הדם עלה לו והפך לסעודי - צריך לעזור לו בכל.
הייתי אצל ד'ר ניימן לפני חודש וקבעה לי תר לעוד שלשה חודשים - ממש מוגזם
לאחר פניות למזכירה שלה שתקדים את התור אמרה שאין לה מקום - לא יכול להיות
מדברים על בן אדם אנוש שמצבו הדרדר אין עם מי להתייעץ חוץ ממכם שאתם נשמות
טהרות שעוזרות וכל הכבוד לכם -----* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין למי לפנות - המצב מדרדר - תגובה
יצחק (איצי) באר12/11/2010שלום רחלי,
1. בכל מחלקה אונקולוגית יש עובדת סוציאלית שתפקידה לטפל בבעיות של חולי סרטן. אני מציע שתפני אליה ותציגי לה את הבעיה. תפקידה לעזור במקרים כאלה.תבקשי ממנה שתסדר לאביך פגישה עם האונקולוג בהקדם.
2. הרופא הוא איש עסוק והרבה מתקשרים אליו. צריך סבלנות. תתקשרי עוד עד שיענה לך.את יכולה להשאיר לו גם הודעה עם תאור קצר של הבעיה ובקשה שיחזור אלייך בהקדם.
אני מקווה שזה יצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רחלי13/11/2010אתמול שלחתי פקס ובו תיארתי את מצבו וכן את בדיקות הדם האחרונות
לפי דרישת המזכירה - נראה מתי תחזור אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
יצחק (איצי) באר13/11/2010אל תוותרי,
תלכי ביום ראשון ותדברי גם עם העובדת הסוציאלית.
איצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)