מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול נוסף לסרטן הערמונית עמידדן12/11/2010
שלום איצי. אני חולה כבר למעלה מ 5 שנים המחלה התגלתה PSA = 330 עם גרורה בעמוד השידרה לנתח אי אפשר וגם הקרנות אי אפשר וגם כל טיפול חודרני אחר כגון בירכוטרפיה וכו' עברתי את כל הטיפולים הקונבנציונלים וכגון 3 סוגי כימוטפיה טיפולים אלטרנטיביים עד אשר לפני כ-5 שבועות נקראתי לשיחה עם האונקולוגית שלי לאמור שאין לה שפנים טובים בכובע
ועלי להתכונן.
אני בקשר עם עוד חולה שמצבוש בגדול מצבו כמו מצבי לידיעת החבר הגיע מידע מרופא
על תמצית צמחים בשם UKRAIN הוא החל את הטיפול 3 שבועות לפני ולשמחתנו הטיפול עובד
אצלי לאחר 3 שבועות של טיפול היתה ירידה דרמתית של PSA
לידיעת כולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול נוסף לסרטן הערמונית עמיד - תגובה
יצחק (איצי) באר13/11/2010תודה
איצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים על ukrain
לביא יהונתן14/11/2010שלום דן
האם תוכל לתתמעט יותר פרטים על התמצית ukrain
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומר על האוקראין
דן15/11/2010תכתוב לדואר אלקטרוני[
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקרין
לביא יהונתן21/11/2010לדן
כתובת המייל ששלחת לא הודפסה
נא תכתוב פעם נוספת
תודה יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדן
ענת25/11/2010לדן שלום,
אשמח גם לקבל מידע על התמצית UKRAIN והיכן ניתן לרכוש אותה.
המייל שלי [email protected]
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)