מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות בטיפול סרטן ערמוניתמיכאל13/11/2010
אני בן 51,PSA-4.1, גליסון 3+3 ,הייתי אצל פר' מצקין ופר' רמון. מאוד מתלבט על אופן טיפול : ניתוח רדיקאלי , ברכיטרפיה,HIFU. מאוד הייתי רוצה לקבל דעות של אנשים,שעבורו ברכוטרפיה וHIFU. מאוד מדאיג אותי תופעות לוואי קשות אחרי ניתוח וברכוטרפיה.בתודה.מיכאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות בטיפול סרטן ערמונית - תגובה
יצחק (איצי) באר13/11/2010שלום מיכאל
יש עוד אופציות שקשורות בתופעות לוואי יותר קלות.
1. מעקב פעיל - לאדם ומצבך יתכן וזו אופציה מצוינת לפחות לתקופה מסוימת. במהלך התקופה הזו תוכל לגבש דעה מהו הטיפול היותר מתאים עבורך. כדי לבדוק את האופציה הזאת עליך להיות ביעוץ רציף אצל אונקולוג מוחמחה בסרטן הערמונית.
יחד עם זאת צריך לדאוג שלא להמתין יותר מדי. אם ה PSA עולה מעבר לגבול מסוים, שיש להגדירו, עליך לקבל טיפול אקטיבי.
2. ניתוח לפרוסקופי שאינו כרוך בפתיחה מסיבית של הבטן. אתה יכול לקרוא על כך באתר של העמותה שלנו "חיים עם סרטן הערמונית.
אני עצמי לא עברתי אף אחד מהטיפולים האלה אך אובחנתי כחולה לפני 9 שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנשים שעברו HIFU
amir17/11/2010שלום איציק, ברכות למעשיכם.
בתשובתך למיכאל לא נתת לו אפשרות לשוחח עם אנשים שעברו HIFU ומיקדת אותו לטיפול לפרוסקופיה בלבד, אני חושב שכדאי לתת לאנשים כמו מיכאל מגוון אפשרויות.
ושוב , ברכות על מעשיכם, כל הכבוד.
עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנשים שעברו HIFU
איצי באר17/11/2010שלום אמיר,
לא נתתי שמות משתי סיבות
1. אנו לא נותנים שמות בפורום ללא רשות מפורשת מהאנשים.
2. אני אישית לא מכיר מישהו שעבר HIFU.
אני מציע לך (אם אתה מתעניין) לבוא לפגישות של קבוצת התמיכה (הקרובה ביום ראשון הקרוב ברעננה, פרטים באתר העמותה "חיים עם סרטן הערמונית") ושם תוכל כנראה לקבל אינפורמציה מחולים אחרים.
בברכה
איצי
נ.ב
גם אני אהיה שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHIFU
amir18/11/2010תודה לך איציק, אשתדל להגיע לרעננה .
התכוונתי לכך שכתבת בסעיף 2 כאופציה לטיפול את הלפרסקופיה וזה בסדר, הערתי שהיה כדאי להוסיף את ה- HIFH כטיפול ראשוני עם אופציה לטיפול שניוני לאחר כשלון.
שבוע טוב,
עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכריתה רדיקאלית
יוסי18/11/2010שלום
גם לי היו נתונים זהים כפי שאצלך ולאחר התיעצויות החלטתי לעבור כריתה רדיקאלי שבוצעה ע,י פר' אריה לינדנר לפני 4 חושים.
התופעה של אי שליטה על הסוגרים לא הופיעה אצלי למעט תקופה קצרה של טיפטוף קל במאמץ והליכה
כיום אני מרגיש מצויין ותוצאות PSA 001
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכאל המתלבט
איציק19/11/2010שלום לך מיכאל מאד מובנת לי ההתלבטות שלך ודאגותיך . אני די קרוב למצבך, חולה בסרטן הערמונית כמעט 4 שנים בחרתי בדרך של מעקב בגלל הנתונים הנמוכים ,החלפתי 3 אורולוגים קראתי ולמדתי הרבה על התחום ,היתיעצתי לא אחת עם לני (אדם מקסים ומלא בידע,לפעמים יותר מרופא).לאחר שבדקתי את רוב אפשרויות הטיפול ביניהן ברכיטרפיה שכבר היה לי תור אצל מצקין ,הקרנות . הגעתי למסקנה שהכי מתאים לי זה לעבור ניתוח ולהיפטר מהעיניין . בחודש הקרוב אעבור ב"ה ניתוח לפרוסקופיה בוולפסון .
תקרא ,תלמד את מצבך, תתעניין בשיטות הטיפול השונות פגוש אנשים שעברו שיטות טיפול שונות .ולבסוף החלט בעצמך והקשב לליבך.
ב ה צ ל ח ה. !!!
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחיית טיפול
לביא יהונתן20/11/2010לאיציק
אני רוצה לשאול איזה דרך דחתה את הטיפול למשך 4 שנים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללביא יהונתן
איציק29/12/2010ובכן אני בחרתי בדר ךשל מעקב רפואי צמוד שכלל ראשית כל החלפת האורולוג הראשון שהיה לי ולאחר מכן עוד שניים הם כולם מיעצים מהכוון האישי שלהם ורואים רק דרך המשקפיים שלהם לכן חשוב מאד להתייעץ עם אורולוג נוסף רצוי גם אונקולוג והרופא המטפל בשיטה שבה תחליט לבצע את הטיפול, כמו כן הישמע והאזן גם לאנשים שעברו טיפולים שונים ומצבם דומה או זהה למצבך מבחינת הגיל , מצב הpsa וכו' לבצע ביופסיה ולהשוות הבדיקות שלך עם הקודמות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ניתוח
דוד11/12/2010אני אחרי ניתוח ראדיקלי בוצע ע"י פרופסור בניאל
לאחר הניתוח שבועיים קטטר
לאחר חודש שליטה על השתן ב 98 אחוז
לאחר חודשיים שליטה ב99 אחוז
לפני הניתוח גליקסון 3+3 פי.אס.אי 2.9
החלתתי לנתח בגלל"תורשה מאב"
לגבי מיניות יש עוד זמן.... אבל הכיוון חויובי
בהצלחה ורפואה שלמה
אל תידבייש לשאול אני לפני הניתוח עברתי אצל כל הפרופסרים בלימוד הנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)