מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- SOS עזרה בהחלטה לשיטת ניתוחיהודית24/01/2011
שלום לכולם!לדאבוני הצטרפנו לקבוצת חולי סרטן הערמונית. בעלי בן 59 זקוק לניתוח דחו ף בשל כרצינומה. גליסון 3+4=7 PSA -3.4 .מתלבטים בן שיטה רובוטית לבן השיטה הפתוחה.לא מצליחים לקבל מידע היכן יש סיכויים טובים יותר לפחות סיבוכים של אי שליטה במתן שתן ובעיות זיקפה. גם לא ידוע היכן יש סיכוי טוב יותר לאחוזים נמוכים יותר של חזרת המחלה. ברור לנו שההחלמה וההתאוששות מניתוח רובוטי קלה וקצרה יותר.בנוסף בעלי עבר ניתוח הרניה עם רשת בצד אחד והבנו שגם זה יכול להוות מיכשול. אם יש אנשים בפורום זה שהתנסו ועברו ניתוח זה ויכולים לשפוך לנו אור על השיטות הללו או שיודעים על ספרות מקצועית שתומכת באחת משיטות אלו נודה מאוד על תשובתכם המהירה. בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח רובוטי
אבי24/01/2011שלום יהודית
אני בגיל בעלך ועברתי ניתוח רובוטי.
אשמח לעזור לך
[email protected]
הרבה בריאות
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSOS עזרה בהחלטה לשיטת ניתוח - תגובה
לני הירש24/01/2011שלום יהודית
תנשמי עמוק ולזרוק את הפניקה שלה- SOS
לפי את המידע שסיפקת לנו לבעלך סרטן בדרגה נמוכה ואסור לכם להיות לחוצים ולרוץ לאיזה טיפול.
לצערי הרב כל הענין של סרטן הערמונית הוא עפור-זאת אומרת שאין שום דבר ש-100%. האם הלכתם לדעה שניה? זה מאוד חשוב לדבר עם כמה מומחים לסרטן הערמונית. הרמה של טיפול בסרטן הערמונית מאוד גבוה בארץ. חוץ מניתוח פטוח עושים ניתוחי לפארסקופי עם תוצאות מאוד טובות. בבית חולים תל השומר אפשר לעשות ניתוחי רובוטי על ידי מומחית עם הרבה נסיון בארצות הברית. הניתוח רובוטי אפשר לעשות עם טופס 17 ולחסוך לכם מעל 60,000$.
אנאחנו, העמותה "חיים עם סרטן הערמונית" יש שתי קבוצות תמיכה, אחד ברעננה ואחד בירושלים. המפגש בירושלים תהיה ביום ד', 26/1/11, בשעה 17:30 במרכז הרפואי שערי צדק. המרצה האורחת החודש תדבר על בעיות תיפקוד מיני ונפשיים אחרי טיפול בסרטן הערמונית.
פגישה ברעננה תהיה ביום א', 20/2/11 בשעה 17:30 בבית יד שרה, רעננה. מרצה האורחת תהיה ד"ר דורית זיממרמן, אורולוגית עם שלוש שנים נסיון של ביצוע ניתוחי רובוטי בארה"ב. חוץ מהמרצאה אפשר לשוחח עם אנשים שעברו כל מיני טיפולים ואפשר לקבל מידע מהם.
לקבל מידע נוספת אפשר לעיין באתר שלנו או לטלפן אלי
רוב הגברים נפטרים עם סרטן הערמונית ולא בגלל סרטן הערמונית. סרטן הערמונית זה לא פסק דין מוות.
חו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יהודית
יוסי25/01/2011אני עברתיניתוח כריתה בשיטה הפתוחה לפני חצי שנה. אצלי מדדהגליסון היה 3+3 היוםאני מרגיש טוב מאוד לא היו כאבים נוראיים לאחר הניתוח ושוחררתי לביתי לאחר 3 ימים. לאחר הוצאת הקטטר לא היתה דליפת שתן כפי שאמרו שיתכן ותהיה אלא טיפטוף שהתגברתי עליו באמצעות פד.כמובן שצריך לבצע תרגילים לפני הניתוח בשיטת פאולה.
להבהרות נוספות 0524753538* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטות אלטרנטיביות
לביא יהונתן12/02/2011שלום יהודית
יש לי סרטן הערמונית מזה חצי שנה .
אני בן 60 ,בריא ,ולאחר שבחנתי את האפשרויות ,כמובן גם בהתיעצות עם רופאים ,
החלטתי לטפל בתאים הסרטניים באמצעות שיטת באדוויג .
התלבטתי אם לכתוב כי הנסיון שלי לא רב .
התחלתי את השיטה לפני כחדש וחצי psa ירד מ10 ל7 אם זה ימשיך כך אני מאמין שאתגבר ללא צורך בניתוח . קראתי על לא מעט הצלחות עם השיטה ,הנסיון שלי עדיין לא מספיק ,אבל כדאי לבדק את האפשרויות ולהתייעץ עם הרופאים .
יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטות אלטרנטיביות
יהודית13/02/2011ליונתן שלום,
התיעצנו רבות עם רופאים והכיוון שהומלץ היה ניתוח על פני השיטות האחרות.מאחלת לך הצלחה רבה בבחירתך ורפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)