סרטן הערמונית - עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן הערמונית - עזרה בבקשה
    איתן
    24/02/2011

אבי נולד בשנת 32 וב 2003 אבחנו אצלו סרטן הערמונית לאחר שעלתה רמת ה PSA.
    כרגע הגידול לא התפשט לעוד מקומות, על פי מיפוי עצומות. אך הרופא המליץ להתחיל בהקרנות
    'סענו להתחיל ביום ראשון הקרוב אך אנחנו בהיסוסים. העניין הוא שרמת ה PSA עלתה מ 19 ל 30 ואז ל50.
    אנחנו רוצים למצוא טיפול חליפי.
    מחפשים ייעוץ, הכוונה.. לאן וכיצד.
    יש עיצה? מה לעשות?

כבר כמה שנים שאבי מקבל פעם ב 3 חודשים זריקת זולודקס
    ולוקח כדור אומניק בכל לילה. ולפני חודשיים בערך התחיל לקחת גם קסודקס.

אשמח לתשובה... תודה

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סרטן הערמונית - עזרה בבקשה - תגובה

יצחק (איצי) באר
    24/02/2011

שלום איתן,
    הפרטים שאתה מוסר אינם מספקים תמונה מלאה של מצב המחלה של אביך. לא ברור למשל מה דרגת הגליסון של מחלתו ומהי התפתחות המחלה הכרונולוגית והטיפולים שקיבל.
    ממה שאני מבין (ואני כמובן לא רופא) אביך נמצא בטיפול הורמונאלי ולמרות זאת ה -PSA עולה באופן מהיר והגיע עד 50.
    לפי הבנתי הלא מקצועית ספק אם טיפול קרינתי הוא הטיפול המתאים כרגע לאביך (אלא אם כן יש בעיה מקומית).
    אני הייתי מאד ממליץ לכם לקבל חוות דעת נוספת אחת או שתיים מאונקולוג שהוא מומחה בטיפול בסרטן הערמונית ואח"כ להחליט.
    אתה יכול גם להתקשר אלי.

בהצלחה
    איצי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון מהטבע

צחי
    27/02/2011

ממליץ בחום על להתחיל לשתות מיץ רימונים , חפשו גם דרך גוגל יש מס' כתבות ומחקרים בנושא תחת הכותרת מיץ רימונים וסרטן הערמונית

צחי
    haikarim

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו