מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המוות הגיע לבקרליאל24/12/2007
אמש מסר לי אבי, בן 70, כי התגלה אצלו סרטן ערמונית מתקדם,וישנן גרורות לעצמות.
לצערי אני עדיין המומה וכואבת לא יודעת איך להתמודד עם הבשורה. אין בידי את מלוא הנתונים אני עדיין לא עיינתי בכל המסמכים.
היום אבי עתיד לעבור בדיקת CT .
כיצד מתמודדים נפשית עם בשורה כזו, החוסר וודאות והחששות?
נמסר לאבי כי הוא יחל בטיפול הורמנולי ולאחר מכן בזריקות. מהן תופעות הלוואי של הטיפול?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המוות הגיע לבקר
לני הירש24/12/2007ליאל שלום:
קודם כל סרטן הערמונית הוא לא פסק דין מוות. מעט מאוד גברים מתים מסרטן הערמונית.
בלי הניתונים אאפשר לדעת את חומרת מצב אביך. יש לנו רופאים מאוד טובים בארץ שמבינים איך לטפל בסרטן הערמונית. מאוד חשוב להתייץ עם אונקולוגים שמתמחים בסרטן זה.
זה לא יעזור לדאוג בשלב זה עד שאבא יעבור את כל הבדיקות.
התופעות הלוואי של טיפול הורמונלי יכולים להיות כדלקמן: גלי חום, איבוד חשק מיני, מצבי רוח, חוסר מוטיבציה ועייפות, עליות במשקל. כדי לעשות בדיקת צפיפות העצם כי יכול להיות בריכת סידן שיול להוביל למחלת אוסטיופרוזיס.
אמי מציע לתבקר באתר שלי לקבל מידע נוספת:www.shalomprostate.co.il
אשמח לדבר איתך בטלפון ולספק לך יותר מידע על המחלה
לני - מס, טל, 4570595 054* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)