המוות הגיע לבקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המוות הגיע לבקר
    ליאל
    24/12/2007

אמש מסר לי אבי, בן 70, כי התגלה אצלו סרטן ערמונית מתקדם,וישנן גרורות לעצמות.

לצערי אני עדיין המומה וכואבת לא יודעת איך להתמודד עם הבשורה. אין בידי את מלוא הנתונים אני עדיין לא עיינתי בכל המסמכים.

היום אבי עתיד לעבור בדיקת CT .

כיצד מתמודדים נפשית עם בשורה כזו, החוסר וודאות והחששות?
    נמסר לאבי כי הוא יחל בטיפול הורמנולי ולאחר מכן בזריקות. מהן תופעות הלוואי של הטיפול?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המוות הגיע לבקר

הוספת תגובה

• המוות הגיע לבקר

לני הירש
    24/12/2007

ליאל שלום:
    קודם כל סרטן הערמונית הוא לא פסק דין מוות. מעט מאוד גברים מתים מסרטן הערמונית.
    בלי הניתונים אאפשר לדעת את חומרת מצב אביך. יש לנו רופאים מאוד טובים בארץ שמבינים איך לטפל בסרטן הערמונית. מאוד חשוב להתייץ עם אונקולוגים שמתמחים בסרטן זה.
    זה לא יעזור לדאוג בשלב זה עד שאבא יעבור את כל הבדיקות.
    התופעות הלוואי של טיפול הורמונלי יכולים להיות כדלקמן: גלי חום, איבוד חשק מיני, מצבי רוח, חוסר מוטיבציה ועייפות, עליות במשקל. כדי לעשות בדיקת צפיפות העצם כי יכול להיות בריכת סידן שיול להוביל למחלת אוסטיופרוזיס.
    אמי מציע לתבקר באתר שלי לקבל מידע נוספת:www.shalomprostate.co.il
    אשמח לדבר איתך בטלפון ולספק לך יותר מידע על המחלה
    לני - מס, טל, 4570595 054

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו