מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פין חבוי אחרי ניתוח כריתת ערמוניתסימה27/04/2011
בעלי עבר לפני חודשיים כריתת ערמונית בגלל סרטן. בניתוח פתוח.
כיום הפין שלו חבוי בפנים ורואים רק את הקצה.
הדבר מפריע לו מאד לדעתי מבחינה פסיכולוגית יותר.
האם הדבר ידוע? והאם יש סיכוי שהפין ייצא קצת החוצה?
שכחתי להגיד הוא בן שבעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אצלי
איציק27/04/2011אני בן חמישים וחמש וזה קרה לי בדיוק רק שהזיקפה בסדר גמור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה איציק ועוד שאלה
סימה27/04/2011אנחנו עדיין לא יודעים אם העצבים אכן נשמרו ופועלים (לגבי הזיקפה),המנתח אמר שזה יקח קצת זמן ולמרות שהוא ניסה לשמור עליהם לא בטוח במאה אחוז שזה יפעל כמו קודם.
כרגע, לא מנסים אפילו לעשות כלום.היתה לו עוד בעיה שקשורה בדם.
אם לא תהיה לו זיקפה, אז הבולבול ישאר בפנים כל הזמן...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ל.. סימה
איציק28/04/2011היי לדעתי לא. אבל זה קשור מאד לגיל החולה ולמצב בריאותו כולל גודלו של הפין לפני הניתוח ומצב הזיקפה שלו..
לדעתי האישית אתם צריכים להתרכז יותר בנושא תוחלת החיים ולא כל כך לאיכות מה גם שאם מינון נכון של אורולוג לקחת כדורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפין חבוי אחרי ניתוח כריתת ערמונית - תגובה
לני הירש28/04/2011סימה שלום
שיקום הפין אחרי ניתוח מאוד חשוב . בדרך כלל גבר מקבל זיקפה כמה פעמים בלילה באופן ספונטני. זאת אומרת שיש זרימת דם לפין ששומר על בריאות הפין. בגלל הניתוח, הנזק שנגרם לעצבים לא מאפשרים לו זיקפות ליליות וזה אחד הסיפות של התקבצות הפין. אני מציע שיתחיל לקחת כדור סיאליס של 5 מג' כל יום לגרות את הפין. מרשם של סיאליס צריך לקבל מרופה המשפחה. זאת השיטה היחידה לבדוק עם באמת שמרו על העצבים. אם הדגל מתחיל "לנפנף" אז יודעים ששמרו על העצבים.
זה יכול לקחת זמן עד שהדברים חוזרים לשגרה או כמעט לשגרה.
יש מומחים שמטפלים בבעיות כאלה. תרגישי חופשיה להתקשר אלי לטל' 4570595 054.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולכם על התשובות
סימה29/04/2011עצם זה שהעובדה ידועה ויש לה פיתרון כבר מרגיעה.
האמת שהוא לא יודע שכתבתי ושאלתי.אולי הוא מפחד מחשיפה.
הבעיה הכי גדולה שהיתה בעית קרישה שהתגלתה אחרי שבועיים מהניתוח,
והבנתי שעכשיו הוא לא יוכל לקבל ויאגרה (לא כרגע).
אני צריכה לעודד אותו ואני לא מספרת לו .
הרי בסופו של דבר אצל הגבר הפין הוא גם סמל.
לדעתי החיים שווים יותר מכל דבר אחר. אני סבלנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפין חבוי אחרי ניתוח
איצי באר28/04/2011שלום סימה,
התופעה של התכווצות הפין בעקבות ניתוח להסרת הערמונית מוכרת וידועה. הדרך הטובה לטפל בה היא להעזר באורולוג המתמחה במתן פתרונות לבעיות הללו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפין חבוי אחרי ניתוח כריתת ערמונית - תגובה
יצחק (איצי) באר29/04/2011שלום סימה,
התופעה של התכווצות הפין בעקבות ניתוח להסרת הערמונית מוכרת וידועה. הדרך הטובה לטפל בה היא להעזר באורולוג המתמחה במתן פתרונות לבעיות הללו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)