ערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערמונית
    מיכל
    27/05/2011

שלום לך לני..
    אבי בן 80 עבר הקרנות לפני 3 שנים בשל סרטן הערמונית בבדיקות psa למעקב פעם בשנה הערכים היו 1.6 1.8 לא יותר .. ביום ראשון הקרוב יש לו פגישת ביקורת עם הרופא .
    תוצאות הpsa שקיבלתי הבוקר הם 3.51 זה עלה לו האם יש מקום לדאגה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערמונית

הוספת תגובה

• ערמונית - תגובה

לני הירש
    28/05/2011

שלום מיכל

קודם כל דכי לבצע בדירת פ.ס.אי. נוספת כי לפעמים יש טעות במעבדה. אם הפ.ס.א. נשאר אותו הדבר או יותר אז יש מקום לדאגה. אני מקווה שאבא רואה רופא אונקולוג שמתמחה בסרטן הערמונית. יש טיפולים שונים שאבא יכול לקבל תלוי במומחיות של האונקולוג. יש מקום לדאגה אבל לא פניקה. אם את רוצה לשוחח איתי בטלפון אני אשמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערמונית - תגובה

יצחק (איצי) באר
    28/05/2011

שלום מיכל
    הכפלת ערך ה PSA במהלך שנה אחת היא עליה מתונה יחסית ולכן אין צורך להיות בפניקה אם כי יש צורך ביעוץ אונקולוג מומחה בסרטן הערמונית לגבי הצורך בטיפול אקטיבי.
    בבואו להציע טיפול נוסף על האונקולוג להביא בחשבון מספר פרמטרים כגון:
    את גילו של אביך
    פרמטרים נוספים הקשורים לסרטן הערמונית (למשל רמת הטסטוסרון בדם שלו אם ברצונו להציע טיפול הורמונאלי)
    מצבו הבריאותי הכללי
    נכונותו הנפשית להתמודד עם טיפולים נוספים
    וכו'.

אני מציע לכם לפני החלטה על טיפול נוסף לקבל חוות דעת נוספת מאונקולוג מומחה נוסף, אחד או יותר, בסרטן הערמונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו