p s a

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• p s a
    א.א.
    13/06/2011

אני כבר מבובל ממד הpsa האם יש צורות שונות של ספירה אצלי עכשו התגלה 48.579אני לקראת החלטות של טיפול בזמן שאני קורא כאן שגבוה אצל אחרים זה 4 או 13 וגם אצלם התגלה סרטן כמו אצלי לעומתי זה נשמע נמוך מאד לא ברורה לי ההשוואה בין 4 שזה גבוה כפי שנאמר לבין 48 שזה נראה חסר פרופורציה או שאולי זה נכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    p s a

הוספת תגובה

• p s a - תגובה

יצחק (איצי) באר
    13/06/2011

שלום לך א.א
    העניינים האלה קצת מבלבלים עד שמבינים אותם ואת משמעותם.
    PSA ברמה של 48 נחשב לדי גבוה והמשמעות היא שבדרך כלל התאים הממאירים פרצו מהקופסית של הערמונית ולכן טיפול מקומי כמו ניתוח להסרת הערמונית לא יכול לתת פתרון למצב.
    הפתרון שהוצע לך מבוסס על טיפול הורמונאלי הוא הטיפול המקובל במצבים כאלה.הוא יוקריד את רמת ה PSA בגוף שלך לרמה קרובה ל-0.
    לגבי ההקרנות לא נתת מספיק נתונים ואני לא יכול לחוות דעה.
    אנשים עם מחלה מקומית (בה התאים הממאירים לא פרצ מקופסית הערמונית) יש בד"כ PSA ברמות שהזכרת.
    עליך לדעת ש PSA ברמה של 48 מאפשר טיפול יעיל וחיים ארוכים באיכות חיים טובה. צריך רק להתייחס לכך ברצינות ולטפל בהתאם.
    אני מזמין אותך להתקשר אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו