שאלה למומחים ולוותיקים המצטיינים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה למומחים ולוותיקים המצטיינים
    מקס ברנר
    10/07/2011

מקווה שאני לא עוכר את השלווה אבל אני חייב לברר זאת.
    לצד הפורום שלנו יש לינק לאתר של ד"ר מייליק-פלסטיקאי שמתמחה ב"פיסול הגוף" אחרי הרזיה מסיבית.יש באתר שלו תמונות "לפני ואחרי" של כמה מהפציינטים/יות הנבחרים שלו שהגיעו אליו אחרי שהורידו 50-70 קילו.
    איך אומר כתבנו לענייני משטרה:"אכן תמונות קשות !"שדיים נפולים,ישבנים ריקים,זרועות מדולדלות וצמיגי עור סביב הבטן והירכיים שגורמים לשפשופים ופצעים.
    אלה מקרים נבחרים או שזה מה שצפוי לכל מי שיוריד משקל בהיקפים כאלה ?!
    בוגרת מצטיינת, בפורום מתחרה, כתבה שכאשר היא פושטת את בגדיה היא נראית כמו "שקית חלב חצי ריקה".ככה נראו גם הדוגמניות של מייליק.
    ראיתם פעם משהו כזה ?כמובן לא אתם אישית,אלא איזו חברה טובה שהתעקשה להחליף בגדים בנוכחותכם...
    אם זה מה שצפוי גם אני אאלץ יום אחד לשקול כירורגיה,ואני אומר את זה לא בלב קל.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקסי מקס

לילך.פ
    10/07/2011

אני יכולה להגיד לך מניסיון שזה אישי... כל אחד וגופו לא כולם יגיעו למצב הזה אבל כן אחרי שיורדים כמות רצינית של קילוגרמים אז באזור הבטן נהיה עור רפוי ומגעיל שדורש מתיחה , לא שזה ניתוח קל זה ניתוח קשה וכואב מאד אבל אז הבטן מתוחה להפליא ויפה. אפשר לחיות גם בלי הניתוחים האלה זאת רק שאלה עד כמה זה מפריע לך אישית. זאת תרומתי הצנועה ... מנסיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מקסילה!

נעמי
    10/07/2011

אני כבר בבעיה, הכל רפוי, גם ידיים וירכיים, בטן נפולה, כששאלתי את דר שוורץ הוא ענה איתך סיימנו עם ניתוחים וצריך ללמוד לחיות עם זה. נקוה שבמשך הזמן תיהיה עוד אופציה.
    כל טוב, נעמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחזור הגוף - תגובה

שולה זק
    10/07/2011

מקסי'לה,
    ככה על רגל אחת תשובה קצרצרה לפני שאני רצה ללימודים. הפרוט בהמשך.
    דר' בני מייליק באיכילוב ודר' טלי פרידמן באסף הרופא - הם מומחים בתחום "שיחזור הגוף". הם התמחו בתחום הפלסטיקה למי שסבל מהשמנת יתר חולנית וירד עשרות קילוגרמים.
    מאז יוני 2010 הניתוחים הנ"ל נמצאים בסל הבריאות (הווה אומר יש קוד ומקבלים התחייבות הקופה).
    אישית אני מכירה לא מעט מנותחים שעברו את השיפוץ הכללי.
    הדרך לא קלה. הקופות מקשות אבל זה משתלם.
    יש להמתין שנתיים אחרי הניתוח לקיצור ולעמוד 6 חודשים על משקל יציב ואז יש על מה לדבר.
    שבוע טוב והמשך יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירדה 80 ק"ג במשך 2-3 שנים ופלסטיקאי

רותי
    10/07/2011

מהולל עיצב אותה- גם עודפי קפלי עור בירכיים ןבזרועות וגם מתיחת בטן וכו...
    היא סבלה מאד אחרי הניתוח -בתהליך החלמה אבל בסופו של דבר נראתה נפלא.
    מצד שני הכרתי איש שירד ועבר תהליך הסרת עודפי עור ו...התחיל להשמין ולהשמין..ועלה בחזרה את כל מה שהוריד ++
    אבל- מקסי יש לנו את המופת של שולה....יותר נזה אנחנו לא צריכים!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתם לא נורמלים בחיי...

לילך.פ
    10/07/2011

אתם לא מבינים איזה ניתוח כואב ונוראי זה ניתוח מתיחת בטן תכפילו את כאב הניתוח שעברנו במליון ! לא ממליצה לעבור את הניתוחים האלה... רק למי שבאמת לא יכול לסבול את עצמו וחושב שיש סיכוי שלך לדגמן!

באמת תרגיעו זה נוראי! תהנו מהירידה , מאיכות החיים , אז יש עור נפול אז מה??????????????????????????????????. למה לרצות להיות מושלמים!
    מלא ניתוח קטן פה ושם אבל שחזורי גוף הלו... כנסו ליוטיוב תרשמו ניתוח מתיחת בטן ותראו מה עושים אח"כ דברו איתי... וקופות החולים עלק מאשרות יוציאו לכם את המיץ מהמקום עד שיאשרו.. אם בכלל אז תרגיעו!

שולה אני מבינה את הרצון שלך שנהיה מושלמים אבל זה עלול לעלות לנו בחיים ולא צריך לשחק עם המזל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כאן טעות לא אנ התחלתי- תגובה

שולה זק
    10/07/2011

לילוש וכל השאר
    לא אני התחלתי עם הניתוחים ולא שלחתי לניתוחים אף אחד.
    שאלו אז עניתי.
    לפני יומיים שאלה משהיא (לא זוכרת שמה). במפגש רוזי העלתה הנושא. כמו כן קרן אלופת לרדת בגדול העלתה כאן בפורום את הנושא המעיק עליה.
    והבוקר מקסי הרהר בקול.
    האם שמעתם אותי פעם מדרבנת משהו לניתוח שיחזור גוף??????? NEVER.
    אני כל הזמן מטיפה לספורט ולפעילות גופנית. אני מאמינה שזה מה שעוזר גם לבריאות, גם להרגשה וגם למיצוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוחים חברים

רוזי
    11/07/2011

כמו כול ניתוח כול אחד מדבר מהמקום שלו לאחר רשימה ובדיקה שעשיתי אמר לי רופא אחד יש לך כסף תעשי אין לך תקבלי אתעצמך אני מקבלת אעצמי אבל יש דברים שלא הייתי מתנגדת לראות אןתם אחרת ואני מקוווה שדברים יסתדרו ונעשה אותם כאב כמו כול כאב שאחרי ניתוח מי שחושב שצריך לעשות שיעשה אני אחריו מחזקת ואני בעד ישכפלים שהםלא נעימים לנו אז נעשה ואם נואכל להוציא טופס 17 בלבד ולעשות פלסטיקה אז בכיףףףףףף מי שמאמין לא מפחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוזי, בבקשה ממך.....

דניאל
    11/07/2011

קצת פסיקים ונקודות........

לא מצליח להבין מה את כותבת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל היקר

רוזי
    12/07/2011

אני כותבת מהפון וזה מה זה קשה מצטערתתת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו