מעקב במלב"י

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הי דניאל

נינה
    23/07/2011

אשמח לשוחח איתך האם זה אפשרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח דרך מאוחדת

אתי
    20/07/2011

למשה
    פניתי לחני וגם היא לא מעודכנת בכל הפרוצדורה היא אומרת שכל הנושא חדש לקופה.
    היא לא ידעה שבמלב"י מחייבים על החבילה של המעקב לאחר הניתוח בעלות של 3000 ש"ח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב במלב"י
    אתי
    10/07/2011

למנחי הפורום
    האם קבוצת תמיכה + דיאטנית ופסיכולוג הם בגדר המלצה במלב"י?
    או בגלל שאני עוברת את הניתוח במלב"י אני מחוייבת?

האם לא ניתן לבצע את המעקבים דרך הקופ"ח?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

לקביעת תור
    סגירה
    מעקב במלב"י

הוספת תגובה

• לפנות לתלונות הציבור- תגובה

שולה זק
    10/07/2011

היי אתי
    בהמשך לשיחתנו ותשובתי הקודמת.
    פתרון נתתי לך כששוחחנו איך לחסוך את הכסף. אבל את יכולה במקביל מבלי לגרום לעצמך עיכובים, לכתוב מכתב תלונה להנהלת הקופה שלך, שהם גורמים לך להוצאות מיותרות ואת דורת את השתתפותם בעלות במחייבים אותך. הפראדוקס שאם את לא משלמת את ה- 3000 ש" למעקב אז את גם לא יכולה לעבור ניתוח שם ע"י המתח שבחרת
    ש ע ר ו ר י ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח במלב"י

אתי
    10/07/2011

לשולה ולחברי הפורום שלום
    אני לא מתכוונת לוותר ולו על שקל אחד באופן עקרוני. גם על הייעוץ ששילמתי 1000 ש"ח אני לא מתכוונת שיחזירו לי רק 570 ש"ח כמו שמגיע לביטוחי מאוחדת שיא אלא אני אתעקש על 1000 ש"ח במלואו. בנוסף אני שאלתי שוב ושוב את הקופה אם תהיה עלות נוספת שאני צריכה לשלם ונאמר לי במפורש שלא, יעלה לי 900 ש"ח הניתוח והסיכות 1500=3000 ש"ח. לא הוזכר בכלל 3000 ש"ח עבור מעקב אחר הניתוח.
    מה עוד שבאתר מלב"י מפרסמים זאת בפרוש שנחתם הסכם עם קופת חולים מאוחדת וד"ר סקרן והמבוטחים יהנו מכל השירותים כולל לפני הניתוח ואחרי.
    יש לי מחר תור שוב למלב"י לדיאטנית ופסיכולוג זה כאמור אמור להיות ההמשך לייעוץ של הרופא. אני לא יודעת אם בכלל יש טעם שאני אלך.
    מה אתם אומרים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיקולים בהחלטה ותיאום ציפיות

מקס ברנר
    10/07/2011

אמנם נותחתי במלב"י,ומאז אני במעקב שם,אבל אני חבר "מכבי",ואין לי שום יידע מיוחד בכל הנוגע להסדר עם "מאוחדת".אני בטוח שכוכבה-מתאמת הניתוחים-תדע לתת לך פרטים מלאים ועדכניים.
    נראה לי שהסכסוך שלך הוא עם קופת החולים ולא עם מלב"י.אסיא מדיקל (שמלב"י היא חטיבה בה )היא חברה לניתוחים פרטיים ,והיא יושבת בתוך בי"ח פרטי בבעלות קופ"ח מכבי (אסותא למי שלא יודע ).
    זו רפואה פרטית פרופר,וזה לא יכול לבוא ב-27 ש"ח וכנראה גם לא ב-2700 !!
    להסרת ספק-גם מבוטחי מכבי בעלי "מגן זהב" (כמוני ) מחוייבים בתשלום כולל של 10-13 אלף ש"ח (1500 ש"ח לטופס 17,השלמה לשכר מנתח וכן חלק מעלות האביזרים הניתוחיים (המכונים כאן בפורום בשם החיבה "סיכות" )אלה לבד עולים באסותא 12 אלף ש"ח לפחות, לפני השתתפות הקופה והביטוח המשלים ב 80-90%.

לאחר ששילמתי סכום חמש ספרתי קיבלתי את המעקב וקבוצת התמיכה "בחינם".
    למיטב ידיעתי ד"ר סקרן מנתח גם במערכת הציבורית-בבי"ח חדרה- ואולי תוכלי להעביר לשם את כל ההליכים.שמא זה עדיף לך.
    אני לא מופתע שמלב"י רוצים שהמעקב יהיה אצלם,והם גובים על כך תשלום מפולפל.אם זה בהישג ידך-לכי על זה.אחרת בדקי אופציות אחרות או חזרי למערכת הציבורית.אם יש לך ביטוח פרטי זה יכול לפשט את כל הסיפור.בכל מקרה אל תשקיעי יותר מדי אנרגיה במלחמות לשם שמיים.לא נראה לי עתיר סיכויים או פרודוקטיבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח במלב"י מעקב לאחר ניתוח

אתי
    11/07/2011

אין לי ביטוח פרטי רק ביטוח שיא של קופת חולים מאוחדת.
    כרגע הנהלת הקופה מבררת פרטים לגבי המחוייבות למעקב לאחר ניתוח הקופה טוענת כי לא ידעה על החבילה שלאחר הניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאתי

נופר
    11/07/2011

היי אתי, עברתי לפני חודשיים את הניתוח במלבי דרך מאוחדת ועברתי את אותו הסיוט מול הקופה. תאמת שאני עדיין בוויכוחים איתם. מלבי גם עשו את הפאדיחה שלהם שהסתירו ממני המוןןן עלויות. העיקר שאנותח דרכם. נכון. נותחתי דרכם כי לא הסכמתי לוותר על דר סקרן ולא רציתי לחכות חצי שני ויותר כדי לעשות דרך הקופה. אם את רוצה את מוזמנת ליצור איתי קשר בנושא. אולי יש לי מה חדש לך... תרגישי חופשי להתקשר 050-8863283

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה ניתוח עברת?

מירי
    11/07/2011

ואשמח לדעת כמה יצאה עלות כוללת. כמו כן, על איזה ביטוח מדובר?
    התחושה היא, שרק מאוחדת הם אלה ששמים רגל בכל פעם, בהשוואה לקופות אחרות. כנראה שאין על מכבי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירי אתי ונופר

דניאל
    11/07/2011

אני דווקא ממבוטחי שיא של מאוחדת שעבר תהליך פשוט ובחינם!!!

אני לא עובד בקופה, אבל לי לא עשו שום בעיות.
    שילמתי רק את טופס ה-17 לאשפוז וזהו!!!

אולי כי אני לא התפנקתי, אולי הניתוח היה יותר חשוב לי מהמנתח,
    אולי כי לא כל כך עניין אותי צבע הוילונות בחדר שבו מתאשפזים ליומיים.

מי שהיתוח חשוב לו, ואין לו עודף כסף, שיתנתח איפה שהקופה שולחת אותו,
    ואצל המנתח שעובד באותו מוסד רפואי. לא נתקלנו במנתחים "רעים".
    אותם מנתחים שעובדים באסותא, עובדים גם בבתי חולים ציבוריים.

לוותר על הניתוח בגלל העלויות???

גם אם אתם גרים בקריית שמונה, ויש מקום לניתוח בבאר שבע (אני סתם מקצין..)
    ושם הקופה מכסה את כל העלות.....
    אז נוסעים, מתאשפזים, מתנתחים שוכבים שם יומיים שלושה - וחוזרים הביתה.

זאת לא הקופה - זאת הבחירה שלכן....

דברו איתי ואני אסביר לכם איך עושים את הניתוח בלי שום עלויות ומהר.
    052-5634777

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מתנהלת מול מאוחדת

מירי
    11/07/2011

שלום לך. ראשית, גם אני במאוחדת. מסתובבת סביב הסיפור הזה כבר מאפריל. הקופה לא הסכימה לנדב שום אינפורמציה בנוגע לכל. נאלצתי לעשות שיעורי בית בעצמי. כאשר בלית ברירה רציתי לפנות לאסותא, ניסיתי לברר עלויות קודם לכן. גם לכך לא קיבלתי תשובה במשך כשבועיים, מאחר "והם לא יודעים..." (יש לי מאוחדת עדיף). אחרי הרבה צעקות במרכז של מאוחדת בת"א קיבלתי תשובה שהעלות הינה 5,371 ש"ח השתתפות בטופס 17. מעבר לכך לא נאמר דבר. על מנת להפגש עם ד"ר סקרן נסעתי למאוחדת אום-אל-פאחם וקיבלתי ממנו טופס לניתוח.
    הוא רשם לי מס' טלפון היכן להזמין תורים, נקבע לי תור לשבועיים מאותו יום, אך "פתאום" התברר כי יש השתתפות בעלות הסיכות בין 9,000-18,000 ש"ח, חצי אני וחצי הקופה, כמו כן, מחויובות למעקב במלב"י בעלות של 3,000 ש"ח. ד"ר סקרן טען שאינו יודע בנוגע לכך...גם הקופה טענה שאינם יודעים. שוב עשו בירורים במשך שבוע אצל כוכבה ועינת, ואכן, "פתאום." נודע להם שנכון הדבר.
    לדאבוני הרב, נאלצתי לבטל את הניתוח בש להעלויות הגבוהות.
    אין מאוכזבת ממני בעניין התנהלות הקופה הזאת. בושה וחרפה. עושים הכל על מנת להכשיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוחדת

סוניה
    11/07/2011

עברתי ניתוח שרוול באסותא אצל ד"ר פייגין לפני יותר משלושה חודשים.שילמתי השתתפות עצמית 5,340 ש"ח ובנוסף באסותא קרוב ל17,000 ש"ח. מהקופה מקבלים החזר בגובה 50% רק על הסיכות שזה בערך 4.5 אלף למבוטחי עדיף, שיא אולי מקבלים 75%. השאר תרופות וציוד רפואי מתכלה על חשבון המבוטח.
    מבוטחי מאוחדת משלמים הכי הרבה לצערי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח במלב"י

אתי
    11/07/2011

מדובר בניתוח שרוול וקופת חולים מאוחדת הודיעה לי היום כי הקופה לא משתתפות. בנוסף דיברתי עם נופר והבנתי ממנה שגם לפני הניתוח יש סכינים מיוחדות שהרופא אמור להשתמש וגם עליהן צריך לשלם עוד 3000 ש"ח.
    קופת חולים לא מותירה הרבה בחירות וגם הבחירה שיש שהיא הכי קרובה לאזור שלי ד"ר סקרן גם זה נראה הולך להיות בעייתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכלי אולי להסביר יותר ?

מקס ברנר
    11/07/2011

את כותבת בנהמת לבך,ומניחה בטעות שאנו מבינים ושולטים בחומר.
    מה לא אישרה/לא השתתפה הקופה?
    למה הכוונה שד"ר סקרן הכי קרוב לאיזור שלך?
    קחי שלוש נשימות עמוקות, ונסי להסביר לנו מה קורה כך שנבין.חלק מהדברים שתכננת להגיד,ועברו במוחך,לא נפרקו על הדף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול

אתי
    11/07/2011

למקס
    כתבתי את כל השתלשלות העניין אתמול, קופ"ח מאוחדת חתמה הסכם עם ד"ר סקרן שמנתח במלב"י. במלב"י מחייבים אותי במידה ואני רוצה להנתח ע"י ד"ר סקרן להתחייב לחבילה שלאחר הניתוח שכוללת פגישות עם דיאטנית, פסיכולוג, וקבוצת תמיכה עלות על החבילה 3000 ש"ח.
    קופת חולים מאוחדת חתמה עם 3 רופאים בריאטרים הסכם. עם ד"ר סקרן, ד"ר אניה פייגין, וד"ר אסליה אחמד. ד"ר אניה פייגין לא ניתן להגיע ליעוץ בחצי שנה הקרובה. וד"ר אסליה אחמד זה באזור חדרה או חיפה. אני גרה בראשון עם שני ילדים קטנים וזו קצת בעיה המרחק.
    אז הרבה אפשרויות אין לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול

אתי
    11/07/2011

לגבי ניתוח בבית חולים ציבורי אין לי שום בעיה לבצע את הניתוח בבית חולים ציבורי אלא שהתורים הם ארוכים מאוד לייעוץ וגם לניתוח. מה גם שחשוב לי בית חולים שהוא קרוב אלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול

סוניה
    12/07/2011

תנסי לקבוע תור לכירורג בריאטרי בתל השומר. תבקשי את ד"ר פייגין לפעמים התור לפגישה ראשונה נקבע תוך חודש ואז היא תקבע לך תור לניתוח פרטי באסותא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תור בתל השומר

אתי
    12/07/2011

יש לי תור להתייעצות בתחילת אוגוסט לד"ר גוייטין בבית חולים תל-השומר.
    נראה לי שאני אמשיך את התהליך בבית חולים תל-השומר.
    לגבי הייעוץ שהייתי במלב"י אני פונה לפניות הציבור של קופת חולים לקבלת החזר עבור הייעוץ במלואו ע"ס 1000 ש"ח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוחדת

משה
    19/07/2011

היי אני גם גר בראשון לציון.
    תיפני למאוחדת בסניף פיקה ישם מזכירה בשם חני אישה מקסימה היא תעזור לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן לוקח לקבוע תור?

קרן
    24/07/2014

את היעוץ/ וועדה גם אפשר לעשות במלב"י?
    כמה זמן לוקח לקבוע תור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמרתי ואני אומר שוב אני הייתי

ליאתול
    11/07/2011

עם אותה בעיה והחלטתי להתעקש על ניתוח "ציבורי" בגלל שכך העלויות מינימליות.
    לכן פניתי לסורוקה בבאר שבע ותוך חודש וחצי הייתי אחרי!!!!!!

לא צריך להתעסק בשטויות אלא לראות מה הדרך הכי קצרה אך עם זאת הבטוחה לעשות את הניתוח ולצאת לחיים חדשים.

ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו