מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
במדיקל... אצל רובין.
אולגה29/07/2011אבל יאללה הזמן לא זז איף!!! עד ה22 זה נראה כמו נצח... שלא נדבר על מה יהיה עד שיקבע הניתוח!! בעסה רצחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמדיקל סנטר
אולגה01/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיריתאביטל26/07/2011
המון תודה זה כן עודד אותי קצת את יכולה לפרט מה הרגשת בשלושה ימים שלאחר מכן..אני רק זוכרת שאחותי אפילו לשתות לא רצתה אבל זה היה מזמן והיא לא כ"כ זוכרת. ולמה לעבור את זה שוב?הבנתי ששרוול זה מצב לא הפיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביטל
מירית27/07/2011ב-3 ימים ראשונים לא אוכלים כלום, ביום השני שלאחר הניתוח אמרו לי לשתות מיים בלגימות וביום שאחרי נתנו לי לשתות גם תה.
היו לי כאבים מהנקז והוא הפריע לי נורא, קשה להתקלח איתו אבל אפשרי, במיוחד הרגשתי אותו שישבתי וקמתי ובלילה שרציתי להסתובב בלתי היה אפשרי בגלל הכאבים שהיו לי בגללו.
ההרגשה של ההתעוררות אחרי הניתוח לא אהבתי הרגשתי בלללנד לא היתה לי שליטה על כלום והיתה לי סחרחורת נוראית שלא עברה רק ביום השלישי
אבל ידעתי וקראתי כאן בפורום ששלושת הימים הראשונים הם הקשים ביותר וכך היה
אחרי 24 שעות הכריחו אותי לקום והאמת שרציתי כבר לקום, היה קשה אבל עשיתי זאת כבר ביום השני שלאחר הניתוח בערב התהלכתי במסדרונות המחלקה עם העמוד ומבחר השקיות שהיו עליו (נוזלים ותרופות למינהם נגד חומציות יתר בקיבה)
תקראי הפרוט הכי טוב שראיתי זה של דניאל נדמה לי בו הוא פירט לי פעם מה בדיוק מרגישים בכל שלב ושלב לי זה עזר כי כך ידעתי מה אני אמורה להרגיש
ממליצה לך בחום לחפש זה בשאלות נפוצות אני זוכרת שבזמנו שולה שמה את זה שם
אם את צריכה עוד משהו תשאלי
אשמח לעזור לך
מירית
נ.ב אנשים שעברו את זה לפני אמרו לי שהם היו עוברים שוב את אותו תהליך אם היו צריכים כי התוצאות אחרי זה מדהימות.
בהצלחה
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירית-דחוף
אולגה27/07/2011בבקשה אל תגידי לי שאחרי הניתוח עצמו יהיו לי דברים בגוף שאחר כך יצטרכו להוציא אותם! זה מלחיץ אותי רצח....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירית-דחוף - תגובה
שולה זק27/07/2011רק בניתוח טבעת יש גוף זר בגופך. בניתוח שרוול ומעקף אין שום גוף זר - לא מכניסים ולא מוציאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה
אולגה27/07/2011שולה, אבל מחברים קטטר כזה וכל השטויות האלה? אותי מלחיץ אפילו הצינורית באף הזאת.. רק המחשבה שמכניסים ומוציאים את זה מגעילה אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסר על מה לחשוב? - תגובה
שולה זק27/07/2011אז תחשבי על דברים אחרים מו על חנויות בגדים, על טיולים נחמדים, על ציפורים ופרחים.
חסר על מה לחשוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה
אולגה27/07/2011שולה אני יודעת שיש לי שאלות מפגרות.. יש לי פחד מרופאים או כל דבר זר כזה שקשור לבדיקות.. עד היום אני מפחדת מבדיקות דם :) בגלל זה אני ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה היקרה
רוזי27/07/2011מאיפה את זה את כול הדברים האלה א יש ניתוחים פנימים אין קטטר אין זונדה מה זה השטיות האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי לא היה קטטר
שוש - בית רימ27/07/2011לי לא היה קטטר , והנקז לא כאב, זה הציק כשהוציאו לא כאב!!!
אני שבועיים אחרי הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוווווווששש בהצלחה!!!!
אולגה27/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה- בלי לחץ
מירית28/07/2011אולגה ממוש לא כתבתי שמשארים דברים בגוף
יש נקז והוא נשאר שם רק לימים שאת מאושפזת וזה מנקז את כל ההפרשות שיש בתוך הגוף אחרי הניתוח והם חייבים לצאת עדיף מאשר שישארו בגוף לא ככה.
זה לא משהו נורא זה רק קצת לא נעים.
קטטר לא היה לי כי הם העדיפו שהשתן יצא טבעי אכן היה קשה אבל בסוף יצא :)))
אל דאגה ואל לחץ כולם עוברים את זה וכולנו יצאנו בזה בשלום
שיהיה לך בהצלחה וכמו ששולה כתבה חשבי על הירידה שאחרי ועל זה שתוכלי להכנס לכל חנות לקנות הכל ולהחליף את כל הבגדים ולחדש את כל המלתחה
לצאת עם חברים ולא לחשוב על יציאה למסעדה אלא למקומות אחרים בלי אוכל הוא כבר לא מרכז העניינים
בקיצור תחשבי חיובי יהיה חיובי נכון יש פחד אבל אולגה יקירתי בבקשה חשבי רק על הדברים הטובים הם ידרבנו אותך ויתנו לך אומץ לעשות ותראי אופס איך תהי אחרי ותצחקי על הימים הללו ותאמיני לי לא תאמיני שעשית את זה ואת אחרי
ושתהי אחרי זהו זה חיים חדשים טובים ובריאים
בהצלחה יקירתי וכל מה שאת רוצה אני כאן לרשותך
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבה' מירית אני מאוהבת בך.
אולגה28/07/2011אין אין....ואת צודקת בכל מילה, נעבור גם את זה והיה כייף רצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :) חחחח
משבוע הבא אני מתחילה מרתון של כל הבדיקות לפני הניתוח ובעזרת השם נקבל תאריך כבר!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאולגה
אפרת עוזיאל29/07/2011כל מה שמירית כתבה לך מילה במילה נכון מאוד.
תהני מכל התהליך כי זה ממש לפתוח בחיים חדשים.
אני מרגישה שקיבלתי חיים במתנה .
כל מה שאת צריכה אנחנו כאן אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזכירי לי איפה תנותחי?
מירית29/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הניתוח
סיגל27/07/2011יום אחרי הניתוח כבר שתיתי לאט לאט.
לא נעים עם הנקז אבל לא היתה לי זונדה או קטטר.אז שמחתי.
אחרי יומיים שוחררתי כי הרופא ראה שאני הולכת לאט לאט במחלקה אז "אם את הולכת במחלקה את יכולה ללכת הביתה".
אוכלים לאט לאט 2 כפיות אשל וקצת חלב ויוגורט.
אני הייתי באופוריה מאוד שמחה ולא היו לי בכלל כאבים. הורידו לי את התפרים אחרי שבוע .
היום חודש ושבוע אחרי בקושי רואים אותם.
טבעי לחשוש...אני לא מצטערת לשניה
.אני לא אוכלת כל היום ולא חושבת רק על אוכל ....
בהצלחה סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגללל נעלמת לי- תגובה
שולה זק29/07/2011נעלמת ונאלמת וכשכבר כתבת גם לא שמתי לב בזמן אמת.
נהנתי לקרוא את דברייך. יישר כח.
וחוץ מזה מה חדש עם המפגש המתוכנן???? האם אפשר להתארגן, להודיע ....להגיע חחחח.
מחכה לשמוע ממך
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה היקרה
סיגל29/07/2011אני כאן....
הבית קפה שבו תכננתי להפגש קצת צפוף ...
דברתי עם שוש ואחרי שהיא תתאושש ותרגיש יותר טוב (בלי לחץ) אם זה יסתדר , נארגן מפגש אצלה על הדשא.
ביום ראשון אנחנו נפגש אצל נעמה כפרי אז נוכל להכיר ולדבר.
שבת שלום וחיבוק גדול ד"ש למרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה היקרה - תגובה
שולה זק29/07/2011אולי אקפוץ להגיד שלום. בכל מקרה תגידי לנעמה שזה נדחה כי הזמנתי אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)