התחלת תהליך

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התחלת תהליך
    מיטל
    27/07/2011

שלום רב,
    אני בת 25 וגרה בראשון לציון, כבר המון שנים שאני סובלת מהשמנת יתר וכל הדיאטות שניסיתי לעשות לא כל כך הצליחו ואפילו גרמו לי לעלות יותר במשקל (מה שגם שהיתי מנויה בחדר כושר)... אני 1.73 ושוקלת 106 ק''ג כך שהBMI שלי הוא קצת מעל 35.כמו כן לפני שנה וקצת גיליתי שאני גם סובלת משחלה פוליצסטית מה שגורם לבעיות במחזור, והשמנה בלתי פוסקת שמאד מקשה עלי לרדת במשקל .. אני מרגישה שאני כל הזמן עולה במשקל ושאין לזה סוף ואני פשוט מיואשת כבר מהכל. ביקשתי מרופא המשפחה שלי הפניה לבדיקות דם והתוצאות לא כל כך טובות יש לי טריגליצרידים דיי גבוה (157) וגם לחץ דם גבוה. אני מבוטחת בקופ''ח מכבי ורוצה לקבל ייעוץ בקשר לניתוח.
    רציתי לדעת האם הנתונים שלי מתאימים לניתוח ואיך מתחילים את כל התהליך הזה בכלל? למי פונים? מה עושים?
    אשמח לקבל תשובה מאחד מנהלי הפורום....
    תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלת תהליך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלת תהליך - תגובה

שולה זק
    27/07/2011

שלום מיטל,
    תראי הקריטריונים שקבע אירגון הבריאות העולמי הם מאוד ברורים
    BMI 35-40 עם מחלות נילוות סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
    BMI 40 ומעלה גם ללא מחלות רקע.
    הניתוחים נמצאים בסל הבריאות ומבוצעים רק למי שעומד בקריטריונים. הקופות מאוד מקפידות ומחמירות בנושא ,לתת התחייבות אך ורק למי שסובל מהשמנת יתר חולנית .
    את יכולה לקבוע תור לכירורג ולהגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל המכיל את כל ההסטוריה הרפואית שלך הכולל טיפול תרופתי שאת מקבלת ותוצאות בדיקות עדכניות ואם את עומדת בקריטריונים תעברי ועדה שתבדוק שאת אכן עומדת בקריטריונים ומתאימה לניתוח ותוכלי לקבל התחייבות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

מיטל
    27/07/2011

היי שולה,
    קראתי הרבה בפורומים וראיתי את הקריטריונים לכן פירטתי בהודעה הקודמת אתBMI- 35.4 ובנוסף את הדברים הנלווים:לחץ דם גבוה, טריגליצרידים גבוהים בדם ושחלה פוליצסטית.
    האם הקריטריונים הללו מספיקים על מנת לבצע ניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

שולה זק
    27/07/2011

לשחלה הפוליציסטית אין קשר להשמנה ולא בקריטריונים.
    כפי שכתבתי לך תגיעי לכירורג עם ההסטוריה הרפואית שלך מהרופא המטפל. ואם את מטופלת תרופתית נגד לחץ דם ושומנים בדם,סובלת מזה כבר תקופה - יפנו אותך לועדה של מכבי שהיא אמורה לאשר את הניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו