מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוברית ככה סתםלהיוולד מחדש29/07/2011
הי, הכול מוזר
אני מקבלת תמונת מראה מהסביבה
ירדתי 16 קילו עד כה
והסביבה אומרת את שלה.
ואני?
מה אני רואה?
אני יודעת הדברים קורים מאליהם
ללא תכונה ערה
ואני?
אני ממשיכה לא להצליח לאכול דבר מה
מתעקשת
ומוותרת
שוב מנסה
אבל אי הרצון לוקח ממני כל פיסת נשימה
אתמול הצלחתי לשתות 2 כוסות קפה ומדן
ודי
ואני יודעת
ותענו ותגיבו כרצונכם
אבל אני כאילו לא כאן בכלל
ויטמינים אני לא לוקחת בכלל
אל תצעקו יותר מידי חזק
עוברית מספרת וזהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מקווה שאת רוצה יחס - תגובה
שולה זק29/07/2011שלום לך עוברית, חסרת לי כמה ימים
זה מעולה שאת מספרת הכל ואנחנו כאן בכדי לחזקך, להצביע על הטוב וגם ל"נו נו נו נו" כשאת מרימה ידיים ומתכופפת.
הרי כולנו באותה "קלחת" כל אחד בתקופות שונות מהניתוח וכל אחד חווה קשיים והצלחות.
אז....את יודעת שזה גרוע שאת לא לוקחת ויטמינים!!!! אז למה את לא לוקחת??? אני מניחה שהלכת לניתוח על מנת להיטיב עם עצמך, עם עתידך ועם חייך בעתיד - ולא עשית זאת על מנת להזיק ולהביא להרס עצמי!!!!!!!!!!!!!!!!
אז אנא בואי בעזרתנו תתחילי להתמודד עם הקשיים, תתחילי לקחת אחריות, להנות מהתוצאות - אך מעל לכל לשפר את ה"ביצועים". והכוונה לאכול ולשתות ולחזור לחיי שגרה, שהאוכל הוא לא מרכז החיים - אבל בכל זאת האוכל הוא חלק מהחיים.
הזמנתיך כמה פעמים להתקשר אלי. אשמח לשמוע את קולך ואולי בשיחה מפה לאוזן נוכל יחד לעשות "סדר בבלגן" .
שיהיה המשך יום נעים וסופ"ש נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אנסה שולה לדבר
להיוולד מחדש29/07/2011אני אתרגש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתרגש יחד - תגובה
שולה זק29/07/2011מבטיחה לך שאני נחמדה ולא אוכלת מנותחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?
יושי29/07/2011כל היום 2 כוסות קפה ומעדן?
מה? ? ? ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום אכלתי 2 ארטיקים דיאט וזהו
להיוולד מחדש29/07/2011אני לא יודעת מה קורה
אבל אני לא רוצה לאכול
רק לשתות
הבעיה זה מה ששולה כתבה לי
שאני לא לוקחת בכלל ויטמינים
אני חושבת שכבר שבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדאיגה
סיגל30/07/2011אני קוראת את דבריך ונעצבת מאוד מאוד.
נראה לי שאת זקוקה לעזרה ודחוף. ואם את בטיפול משהו שם לא הולך טוב.
אני מצטערת שאני קיצונית אבל אם תמשיכי ככה לא תוכלי לתפקד, לא ישאר לך שיער כי הנשירה תחגוג,ומצב הרוח ילך ויתדרדר.
אומנם את יורדת במשקל אבל על חשבון מה?
על מה את מענישה את עצמך?
את חייבת חלבונים,סידן,ברזל וויטמינים.
את נשמעת כצועקת לעזרה ....תתפסי את עצמך בידיים אם לא בשביל עצמך בשביל היקרים לך .
הכל מתוך דאגה ורצון להעיר אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי עם שולה ועוד אחד קצר
מקס ברנר30/07/2011לא רוצה לחזור על עצמי.את מוזמנת לקרוא דברים שכתבתי לך בעבר,אבל התחושה שהדברים לא נופלים על אוזן קשבת.בדיעבד הייתי מעדיף אם היית דמות בדיונית שמהתלת בנו, ולא אישה אמיתית ונבונה שהפכה להיות האוייבת של עצמה !
את נוהגת כמו אנורקטית,אבל אלו לא מגיעות ל-140 קילו.משהו כאן לקוי באופן עמוק,ולא ברור אם די בטיפול בשיחות בלבד.
את אומרת שעשית זאת בשביל הבת שלך,ובשביל הילדים הבאים שיבואו בעקבותיה.איך בדיוק תעזרי להם אם תקרסי ותתאשפזי ?!
אם את לא סומכת עליי-ואת ממש לא חייבת-תתייעצי עם רופא משפחה או פנימאי שבקיא במלאכתו ותשמעי מהם דברים דומים.אם את מנסה להוכיח שגם בחברת השפע אפשר להגיע לתת תזונה-הניחי לזה-הוכיחו את זה כבר לפנייך !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני סומכת עלייך ועל שולה
להיוולד מחדש30/07/2011ואינך טועה
לצערי איני בדיונית
אני משתפת ולו בשביל להצליח לשמוע את מה שאני משתפת
לא רק לשמוע להרגיש
אני לא מצליחה להרגיש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)