מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לכולםאורטל08/08/2011
סוף סוף עשיתי את הניתוח אתמול חזרתי הביתה אבל יש כמה דברים שאני לא מבינה אני מרישה כאילו אני רעבה הקיבה כביכול "דורשת אוכל" מין כרכורי בטן כאלה אבל אני אוכלת גם בזמן האוכל וגם כשאני מסיימת לאכול אני מרגישה בדיוק את אותה הרגשה חוץ מזה שיש לי כאבים מהאזור שהנקז היה וכאבי גב מישהו יכול להרגיע אותי ולהגיד לי שזה בסדר אמה התחושה הזאת שאני מרגישה מהקיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה השבה - תגובה
שולה זק08/08/2011להרגע להרגע להרגע
הכל בסדר.
תחושות נורמליות.
קחי לוסק
קחי משכך כאבים
לאט לאט לשתות ולא למהר.
לאכול קצת גבינה בליקוקים קלים
חוץ מזה....צלצלי חופשי מתי שבא לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לוקחת הכל כל מה שאמרו
אורטל08/08/2011לי יכולה להיות תחושת רעב כאילו זה ממש רעב או שאני מדמיינת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לוקחת הכל כל מה שאמרו - תגובה
שולה זק08/08/2011אורטל...את אחרי. הימים הראשונים הם לא פקניק...כל התחושות הלא מוכרות יעברו יעלמו.
לקקי ארטיק. זה ירענן אותך ותחושי אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת מותר לי.?..
אורטל08/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת מותר לי.?.. - תגובה
שולה זק08/08/2011כן. מותר לך גם ג'לי. ירענן ויתן לך טעם טוב בפה ותחושה טובה בבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה סבבה
אורטל08/08/2011אמרו לי רק גבינה וגיל ומרק צח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל בשעה טובה ומוצלחת איזה יופי
חדוה08/08/2011שאת אחרי . איפה עברת את הניתוח? בבית חולים ציבורי או פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)