טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כל מי שמכיר אותי יודע כמה אני אוהבת לאכול (ובגלל זה אני נראית כך) שאני אוכלת לא אכפת לי מבעלי מילדי אני מאוד מרוכזת נהנית מכל ביס אבל כמה זמן תענוג זה יכול היה להמשיך? אז עברתי ניתוח שרוול בדיוק לפני שבוע. אתמול היתי מוזמנת לארוחת ערב ואיזה אוכל היה .......כמה שפחדתי להיות שם אמרתי לעצמי שבטוח אני לא יוכל להתאפק אבל הודות לניתוח שום דבר לא נכנס חוץ מכפית חומוס שליקקתי וכפית טחינה איזה מביך זה היה כולם העמיסו צלחות ואני דאגתי הפעם לכל משפחתי דחפתי להם אוכל לצלחות מלאתי להם שנית שסיימו "ממש כמו אישה למופת". ואז בסוף חשבתי ואמרתי לעצמי לא היה כזה נורא.(רק חבל שההבנה הגיחה בסוף הערב).
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר