לשולה זק...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אפרת היקרה תודה ש..

kamelia
    24/09/2011

כן גמני הבנתי ככה ולמרות שנראה לי משונה מאוד, אך אכן כך ומדובר על ד"ר מטר אברהם ו... האם יש לך מושג לגביי שמות של כירורגים בצפון אשר אינם במכבי...

ואגב הפרוצדורה הושלמה עד הסוף האם שוב צריך להתחיל מההתחלה כלומר בדיקות ועדות וכו....

תודהההההההההההההה אפרת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשולה זק...
    kamelia
    22/09/2011

אני נסערת.... לא הבנת? ... אנסה להסביר
    כעת אני בחופשה בחו"ל, ופתחתי את תיבת המייל שלי והופיע המכתב שהעתקתי לך אותו לתוכן מכתבי...

עברתי את כל הפרוצדורה לניתוח שרוול קיבה וכולל את הוועדה ואישור הרופא ניתן ואני מבוטחת במכבי בביטוח מכבי זהב והנה הגיע לי מכתב שהם מסרבים לאשר לי להתנתח ע"י רופא שאני בחרתי, מה זה? לא ברור לי אני פשוט מיואשתתתתתתתת

אני חוזרת בעוד כשבועיים אבל מה פשר המכתב לא ברור לי האם סירבו לניתוח לפתע ולא אישרו?

מחכה למענה נורא עצובה ומיואשת!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשולה זק...

הוספת תגובה

• אין לי מושג- תגובה

שולה זק
    22/09/2011

לא מצליחה להבין למה דחו אותך.
    האןם הרופא לא ברשימה או את לא בקריטריונים
    אין לימושג
    האם מדובר בביטוח פרטי שניסית להפעיל והם לא עובדים עם רופאי מכבי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה זק

kamelia
    22/09/2011

אני לא הפעלתי שום ביטוח ואין לי אף ביטוח מלבד מכבי ו.. מגן זהב לכן אינני מבינה מה הקשר לסירוב או לדחיית הניתוח שלי הנה שוב ושוב אני קוראת ולא מצליחה להבין... לא נוכל לאשר את בקשתך עבור ניתוח פרטי במגן זהב מהסיבות הבאות:

*ניתוח פרטי עם רופא מכבי:
    *עפ"י התקנון שבמדריך לשירותי בריאות נוספים מגן כסף - מגן זהב ניתוח בבית חולים פרטי יבוצע ע"י מנתח שאינו קשור עם "מכבי שירותי בריאות", מבדיקת פנייתך עולה כי הרופא המנתח הינו רופא מכבי, ולפיכך לא נוכל לאשר השתתפות בהוצאות עבור שכר המנתח, להמשך טיפול בבקשתך - יש לפנות לסניף מכבי.

יש לי מגן זהב למה ניתוח פרטי עם רופא שאני בחרתי מסרבים לכסות את ההוצאות הכספיות ולפי מיטב הבנתי עלות ההשתתפות למנתח שבחרתי הינה עומדת ע"ס כ13 אלף שח כלומר.. 1500 ₪ השתתפות עצמית

3000-3500 ₪ עבור משתלים

8300 ₪ עבור שכר מנתח ניתוח שרוול
    האם האלטרנטיבה היא ללכת בפרוצדורה הארוכה דרך בית חולים ממשלתי וללא עלות מלבד השתתפות עצמית... ולא כפי שבחרתי לי את הכירורג אשר ינתח אותי בעלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי את צריכה לבחור מנתח אחר

אפרת
    22/09/2011

קראתי בעיון את מה שכתבת.
    אני לא מומחית בענייני מכבי, אך כישורי הבנת הנקרא פשוטים מכוונים לכך שהרופא המנתח אליו התייחסת כנראה עובד במכבי ויש להם מדיניות שלא לשלם לרופאים פעמיים...
    נשמע לי שאם תלכי על מנתח אחר, שנמצא איתם בהסדר אך לא נחשב עובד מכבי, הבעיה צריכה להפתר.

לאיזה מנתח פנית?

בכל מקרה, הייתי פונה לסניף- אם את מכירה שם מישהו, או לפניות הציבור, כדי לקבל הסבר.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אפרת ותודה על תגובתך

kamelia
    24/09/2011

כן גמני הבנתי ככה ולמרות שנראה לי משונה מאוד, אך אכן כך ומדובר על ד"ר מטר אברהם ו... האם יש לך מושג לגביי שמות של כירורגים בצפון אשר אינם במכבי...

ואגב הפרוצדורה הושלמה עד הסוף האם שוב צריך להתחיל מההתחלה כלומר בדיקות ועדות וכו....

תודהההההההההההההה אפרת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו