מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כמה שאלותשמרית08/10/2011
אחרי שכבר לא סובלת את המשקל שלי, אני הולכת על ניתוח.
איפה כתובים הקריטריונים לניתוח אני קופ"ח כללית
שוקלת בערך 110 וגובה 168
אני עם פלטינה ברגל ומאוד קדה לי ללכת וזה גורם לכאבי גב
איפה מתחילים?? למי פונים לייעוץ???
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים- תגובה
שולה זק08/10/2011הקריטריונים נקבעו על ידי ארגון הבריאות העולמי ואומצו ע"י משרד הבריאות שהנחה את כל הקופות לעבוד על פי קריטריונים אלו.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בהם.
הקריטריונים ברורים והם:
BMI 35-40 - עם מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה..
BMI 40 ומעלה - כל אחד גם ללא מחלות רקע נילוות.
לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך(מסת הגוף) 38.9 ואינך עומדת בקרטריונים לניתוח, אלא אם את סובלת מאחת המחלות שציינתי. הדרך להתחיל היא אצל רופא המשפחה לקבל הפניה לכירורג בריאטרי - כירורג המנתח קיצור קיבה. יש 3 סוגי ניתוחים. טבעת, שרוול, מעקף. שלושת הניתוחים מבוצעים בשיטה לה-פריסקופית ללא פתיחת בטן.
באיזה קופה את חברה? איזה סוג ביטוח יש לך? מה אזור מגוריך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
שמרית09/10/2011אני קופ"ח כללית
איזור השרון
האם עצם העובדה שיש לי פלטינה מהברך עד האגן וגורמים לכאבים כי הפכתי למשקל יתר, האם זה יכול להיות שיקול לתת לי אושור לניתוח??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה - תגובה
שולה זק09/10/2011עד כמה שידוע לי בעיות אורטופדיות לא נכללות בקריטריונים אם אין מחלה נילוות. תתיעצי עם כירורג ותראי אם הקופה תאשר לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אשמח לפרטים
sarita09/10/2011אני בת 32 אם ל 2 גובה 169 שוקלת כ 100
סובלת מכולסטרול גבוה עם היסטוריה משפחתית של שומן בדם
ניסיתי כבר את כל סוגי הדיאטות עם מאמן אישי בספורט, חדר כושר כולל כדורים שהיו ללא אישור משרד הבריאות
הכל איכזב ובגדול ולכן שוקלת לעשות ניתוח
אני חברת מכבי זהב
אשמח לדעת האם אני עומדת בקריטריונים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אשמח לפרטים - תגובה
שולה זק09/10/2011ה- BMI שלך 35 אם את מטופלת תרופתית בכולססטרול, תקבעי תור למנתח ותגיעי אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההסטוריה הרפואית שלך (הסטוריה משפחתית לא נלקחת בחשבון). אם את עומדת בקריטריונים והוועדה תאשר לך ניתוח תוכלי לקבל התחייבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)