מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- HELPעינת15/10/2011
ביום ראשון שורוולתי וביום שלישי חזרתי הביתה מביה"ח.
מאז עוברות בראשי מחשבות קשות מאד, אני מרגישה בודדה עם השרוול שלי וכ"כ חסר לי האוכל שהיה עד לפני פחות משבוע חברי הטוב ביותר, תמיד שם ללא גבולות, מנחם, מבדר ומספק.
שלא תבינו לא נכון, אני נשואה באושר ואם לשלוש מדהימות, אבל האוכל... איתי 44 שנים, תמיד שם למקרה שאזדקק לו. ופתאום אין!!!! וזה נורא, כמו אגרוף אדיר בבטן, המציאות טופחת על פני. ויש גם כאבים מהניתוח, כאבים שאף אחד לא מדבר עליהם, אבל הם שם ולא ניתן להתעלם מהמם, כי הם לעיתים חזקים. רעבה אני לא, אבל לרעב אין קשר לאכילה שלי, מעולם לא היה.
אשמח מאד לעזרה מכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה השבה- תגובה
שולה זק15/10/2011עינת בבוקר טוב,
יש חיים חוץ מהאוכל ובנוסף לאוכל.
תתרכזי בדברים אחרים כמו המשפחה הנפלאה שלך, טיילי בחנויות בגדים, נעליים ותיקים. תשבי בבית קפה עם המשפחה ותשתי כוס קפה.
תנסי לרכז חייך לא רק באפיק האוכל. האוכל לא נלקח ממך - רק שבעתיד תאכלי ממנו מעט ותהני מכל ביס. כרגע את בתקופת החלמה שלוקחת קצת זמן. ירח הדבש" יתחיל עוד מעט ואת תפרחי מאושר.
היי מאושרת שלקחת את גורלך בידיים והחלטת להיות אמא ורעיה בריאה.
ממליצה לך לעשות חיפוש בפורום תחת השם מקס ברנר. תמצאי שם את כל העידודים והחיזוקים בכל מצב .
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עינת15/10/2011שולה, תודה על התגובה המהירה!!!
אני רוצה להבהיר שאני שמחה על כך שהחלטתי ואכן עברתי את הניתוח! כרגע כואב ואני במצב רוח קצת ירוד, אך בטוחה שזה יעבור. לא מתכוונת להיות ה :( של הפורום, פשוט עבר לילה קשה של הרבה תובנות והדראעק חייב לצאת.
אני מברכת אותכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינת
אפרת עוזיאל15/10/2011קודם כל אני שמחה לישמוע שאת אחרי ושהכל עבר בשלום.
אני אפרת בת 33 שלשום חגגתי שנה לשרוול עם ירידה של 54 קג.
אני יכולה להבטיח לך שעכשיו לא כל החיים סובבים סביב האוכל .
לפני שנה כן הכל היה אוכל
מחשבות על אוכל חלומות על אוכל .....
היום את לומדת שיש הנאות אחרות .
היום את לומדת להנות מכל ביס וביס שאת אוכלת ולהרגיש את הטעמים באמת
כי לפני הכל היה מחזירות לפחות אצלי.
אל תיהיי בדיכאון להיפך תהני מהתהליך תחשבי שעו מעט תיהיי חתיכה כמו שלא יכולת לתאר.
המחמאות שתקבלי הבגדים שתקני עצם העיניין שלא תצטרכי חנויות למידות גדולות אין לך מושג כמה שזה כיף.
כשהלכתי לניתוח הייתי מידה 54 והיום אני 38 זה אושר שאי אפשר לתאר.
אני מאחלת לך המון בהצלחה ואם בא לך לדבר תרגישי חופשי 054-9107552
אם תדפדפי אחורה יש תמונות שלי של לפני ואחרי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מדהימה, אתקשר בימים הקרובים
עינת15/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרת הניפלאה
ניקיטה19/05/2012אין לך מושג כמה ש.. חיזקת אותי ואני ממש לפניי בעוד יומיים...
שאפו................ את נראית נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותחנו באותו יום
אורלי ל15/10/2011היי עינת
אני אשמח לדבר איתך,נותחנו באותו יום ולכן ה"מזון " שלנו דומה,תתחילי לדמיין את עצמך רזה,קלילה ויפה ובנוסף בריאה יותר,עצם זה שאת מודעת לכך שהאוכל הוא תחליף זה כבר חצי הדרך,
אורלי 0502805027* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרצון לאוכל - עובר
נטלי21/05/2012אני עברתי ניתוח לפני שלושה חודשים וגם אני מאוד אוהבת לאכול, תאמיני לי ההרגשה עוברת, מתרגלים לומדים לאכול מעט ודברים טובים ובריאים.
תתני לעצמך זמן, סבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)