מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שולה-שאלהאולגה19/10/2011
מה הסטאטוס לגבי גלידה?
עוד לא נפגשתי עם הדיאטנית, רק עוד שבועיים. בנתיים היא הביאה לי תפריט אבל לא שאלתי אותה לגבי גלידות דלות שומן וכאלה...
ברוך השם היום כבר שתיתי מרק טחון עם גזר ותפן''א-היה טעים מאווווווווווווווד!
היום אני 8 ימים אחרי הניתוח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משו בנוסף...
אולגה19/10/2011אמרתי לך שאני אהיה קרציה :)
כמו שרשמתי 8 ימים אחרי...אני רוצה לרשום לך מה אני אוכלת במהלך היום ותגידי לי אם זה בסדר.
מים כמובן.
מרק טחון פעם ביום.
יוגורט דל שומן בטעם שוקולד <לא סובלת פירות>
יוגורט דל שומן רגיל בלי כלום.
ואולי קצת גבינה לבנה מידי פעם...
הכל בכמות של כפית או 2 בכל כמה שעות...
כמובן שהתחלתי עם זה רק היום.. אבל אני מפחדת שאולי אני אשמין חחח ואולי אני לא אוכלת נכון... לא יודעת
*יש לי תפריט של דיאטנית אבל הוא מאוד כללי ולא מסודר כי עוד לא נפגשנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרט יפה... - תגובה
שולה זק19/10/2011אין צורך לחשוש לאכול
נהפוך הוא - רצוי ואף מומלץ לאכול כל 3 שעות. מה שציינת בסדר גמור
את יכולה להוסיף גם פירה מתפוחי אדמה
בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלידה- תגובה
שולה זק19/10/2011ממליצה על קרטיב.. תקחי תענוג 0 אחוז . למה גלידה. אם לא יכולה להתאפק מרשה לך כפית. אבח לא להיסחף.
בכלל יש להזהר עם קר מאוד וחם מאוד...זה עלול לגרום להתכווצויות, כי הקיבה עדיין רגישה ובצקתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)