האם אני מתאימה לקריטריונים של ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• האם אני מתאימה לקריטריונים של ניתוח
    נערה
    22/10/2011

אני בת 16, אני 1.61 ושוקלת בערך 110 משמע הBMI שלי הוא 42.43....
    ניסיתי המון דיאטות, דיאטניות ובעיות אבל תמדי ירדתי כמות מסויימת ולאחר מכאן עליתי עם בונוס תמיד. האם אני מתאימה לניתוח? ואם כן, איזה ניתוח ממולץ בהתחשב בגילי ובמשקלי?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני מתאימה לקריטריונים של ניתוח - תגובה

שולה זק
    22/10/2011

שלום לך נערה
    לפי מה שכתבת הנתונים שלך מתאימים לקריטריונים. ידוע לי שלגבי בני נוער קצת מחמירים וגם דורשים ליווי דיאטנית לתקופה מסויימת ויעוץ פסיכולוגי.
    אני ממליצה לגשת לרופא המטפל עם אחד ההורים ולקבוע תור לרופא מנתח ועל פי הנתונים הרפואיים שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה - לעבור בדיקות ויחד לראות איזה ניתוח מתאים לך, אם בכלןל.
    שבוע טוב ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני מתאימה לקריטריונים של ניתוח - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    24/10/2011

בגילך עליך לעמוד בקריטריונים מחמירים יותר של נוער (<18ש') ולפי אלה אינך מעמדת לניתוח בשלב זה. ממליץ מאוד להכנס לתוכניות מסודרות שמכוונות לשינוי הרגלי חיים ולנסות בעזרתן לעשות שינוי אמיתי. גם אם זה לא יעבוד, כשתגיעי ל"גיל שמותר להתחיל", קרי 18, תוכלי לעבור ניתוח מתוך מקום אחר מבחינת ידע ונסיון באכילה נכונה ומסודרת ופעילות גופנית רוטינית.
    מצטער אם מאכזב...
    ולמען הסר ספק:
    דרישת משקל - BMI גבוה מ- 50 עם סיבוכי השמנה קלים (יתר לחץ דם, כולסטרול, רפלוקס מוכח וכו'). או BMI גבוה מ- 40 עם סיבוכי השמנה קשים (סוכרת סוג 2, תשניק נשימה בשינה משמעותי, כבד שומני מוכח בביופסיה).
    מעל גיל 16 "יורד" ה- BMI ל- 45 עם סיבוכים קלים כנ"ל.
    ישנן דרישות נוספות שלא זה המקום לפרטן. הכל מופיע בחוזר מנהל הרפואה של משרד הבריאות מס' 32/2009 אותו ניתן למצוא באתר משרד הבריאות www.health.gov.il

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו