מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הפחדת אותי עובריתמיכל07/11/2011
אני עומדת לעבור את הניתוח בעז"ה ב-20.12 באסותא אצל אבינוח.
איזה ניתוח עברת, עוברית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי לבדוק לפני ולא לפחד - תגובה
שולה זק07/11/2011כל אחד מעלה את תחושותיו וזה שונה מאדם לאדם.
עוברית עברה ניתוח שרוולץ
לפני שאת הולכת לניתוח טבעת אצל אבינוח הייתי ממליצה לך, ללכת להתיעצות למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים ולברר אם טבעת אכן מתאימה לך.
האם את מודעת למוגבלויות עם טבעת? המנעות מזונות שונים. פתיחה וסגירה של הטבעת. תופעה שאוכל נתקע אם לא לועסים היטב ואוכלים לאט. הפעלת משמעת עצמית וכח רצון לשינוי הרגלי אכילה אחרת מגיעים להקאות.
לפני שאת עושה ניתוח תרגיעי אותי שאת אכן יודעת שקיימות אופציות נוספות פרט לטבעת ובחנת אותן לעומק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להילחץ
עוברית07/11/2011מהטעם שהרקע של שתינו שונה
והיחס שלי תלוי בהמון משתנים לא לך
האמיני בעצמך וביכולותייך
העולם מאוזן
הטבע שואף לאיזון
והחזקים שורדים
לפיכך בטוח שיש כאלו שטוב להם וכאלו שלא
ואלו שמצליחים חזקים
בחרי להסתכל לטוב
ונצחי והצליחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה, תודה עוברית
מיכל09/11/2011לפני שקיבלתי החלטה לגבי הניתוח חקרתי את הנושא במשך שנה וחצי. החלטתי והתחרטתי ושוב החלטתי ושוב התחרטתי...
בגל העובדה שיש לי בעיית פוריות ואני לכודה במעגל של שמנה מדי לא מצליחהלהרות עוברת טיפולים משמינהו וחוזר חלילה, אני חושבת שהניתוח של הטבעת מתאים לי כי יש שיטת תזונה מיוחדת לבעיה שלי שצועדת יד ביד עם האילוצים של ניתוח טבעת.
תודה לשתיכן ואמשיך לעדכן בעז"ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)