מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בדרך לניתוחנעמה06/02/2012
היי אני ממש רוצה לעשות ניתוח יש הפנייה מכרורג אני מתלבטת.כי אני רואה המון תגובות חיוביות וגם להיפך.מה הניתוח הכי מומלץ מבין כל הניתוחים להרזיה?מה ההשלכות לעתיד(הריונות.לידות)....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת יעוץ!!!!!!
נעמה06/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדרך לניתוח - תגובה
שולה זק06/02/2012לגבי סוג הניתוח את צריכה להתיעץ עם המנתח בתחום, להגיע אליו עם ההסטוריה הרפואית שלך, הפרעות אכילה, הרגלי אכילה, אורח חיים ולפי כל הנתונים האלה יותאם לך הניתוח האפקטיבי עבורך.
הניתוחים פותרים בעיות של פוריות למי שסובל מהשמנה חולנית ואין בעיות ללדת.
ממליצה לך לעיין בשאלות הנפוצות, שם תקבלי מענה כל שאלותיך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נעמה06/02/2012הלכתי לכירורג והוא הפנה אותי להדסה הר הצופים ששם קבעו שיחת פגישה רק עוד 3 חודשים..לכן אני מיואשת.זה המוןן זמן לחכות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
שולה זק06/02/2012באיזה קופה את חברה ואיזה סוג ביטוח יש לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופת חולים-תגובה
נעמה06/02/2012בקופת חולים מכבי.ללא סוג מיוחד של ביטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופת חולים-תגובה - תגובה
שולה זק06/02/2012אם את מכבי (יש לך אולי מכבי זהב?) את יכולה לפנות לבתי חולים אחרים וגם למרכזים פרטיים אם את לא רוצה להמתין זמן ארוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נעמה06/02/2012אין לי זהב..ובקשר למרפאות פרטיות הסנתי שהעלות קרוב ל עשר אף ש''ח.סכום שכרגע אין לי.אז נישאר קצת מיואשים ונחכה לתאריך.אם יש פתרון נוסף אשמח לשמוע.
תודה על הייעוץ:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
שולה זק06/02/2012אין עצות נוספות, אבל יכולה לעודד אותך שהצוות בהדסה הר הצופים מעולה ואת בידיים טובות.
בינתיים נשמח לארח אותך בפורום ולעזור להבין את התהליך לקראתו את הולכת.
את מוזמנת להצטרף למפגש הפורום. לדעתי זה יתרום לך הרבה.
המשך ערב נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית
נעמה06/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)