הכל מסריח!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הכל מסריח!
    ליאת
    22/03/2012

סליחה על הכותרת אבל זה הנושא של ההודעה.. אני שבוע אחרי שרוול ומאז הניתוח אני מרגישה שינוי אדיר בחוש הריח. הוא כאילו עלה כמה דרגות למעלה (דומה למה שקורה בזמן הריון אבל הרבה יותר!) כל מה שלפני היה מריח מעט לא טוב עכשיו אני חווה את זה כצחנה איומה. האם התופעה מוכרת למישהו? האם מישהו חווה משהו דומה או שמע על מישהו כזה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכל מסריח!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• באמת כותרת לא נעימה - תגובה

שולה זק
    22/03/2012

שלום ליאת
    אישית לא שמעתי על תופעה זו באופן כל כך קיצוני. יתכן ואת חשה עדיין תופעות של חומר ההרדמה. היו דיווחים של מנותחים שאחרי הניתוח לא אהבו מאכל זה או אחר, אבל על דחיה כל כך חזקה בגלל ריח - אני אישית לא שמעתי.(זה עדיין לא אומר שהתופעה לא קיימת).
    אני ממליצה לצלצל למנתח ולשאול אותו ובמקביל לגשת לרופא המטפל ולהתייעץ בנושא.
    אני משוכנעת שעם עבור הימים יחול שיפור בכל התחומים וגם הירידה במשקל תעלה חיוך על פנייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם

דובונית
    22/03/2012

לי זה קורה שיש פתאום ריח של אוכל ונהיה לי כאב בטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו