ניתוח נוסף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח נוסף
    ענת
    16/06/2012

שלום למומחים,
    אני 3.5 שנים אחרי ניתוח שרוול, הורדתי בשנה ראשונה 22 ק"ג, אבל לאחרונה העליתי כמעט הכל חזרה. אני אוכלת מעט, אבל "מנשנשת" המון ממתקים. האם ניתן לעשות ניתוח נוסף, מעקף קיבה אחרי שרוול? האם מקובל? מה הסיכונים וסיכויים? אודה לתשובה.
    ענת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח נוסף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח נוסף - זה פתרון?

שולה זק
    16/06/2012

שלום ענת,
    האם הפתרון הוא כל כמה שנים ניתוח? שכחת שזה הרדמה, ניתוח, וכל הכרוך.
    חבל שלא השכלת להפנים שינוי הרגלי אכילה ולא התמדת במעקב אצל דיאטנית עם תפריט המותאם לך.
    זה עדיין לא מאוחר. לפי דבריך מה שגורם להשמנה זה הנשנושים ולא כמויות אוכל.
    גשי בדחיפות לדיאטנית וכנסי למשטר. כמו כן שלבי פעילות גופנית והרשמי לקבוצת תמיכה.
    אם תלכי לניתוח נוסף - זה בדיוק מה שתצטרכי לעשות.לגבי הסיכונים כתבתי לך אותם את יודעת ולגבי הסיכויים - זה מורכב.
    את צריכה לעמוד קריטריונים שהקופה שאשר לך ואו שיש בעיות רפואיות עם הניתוח הנוכחי, עך מנת לקבל אישור לניתוח נוסף.
    אני ממליצה גם לגשת לביקרורת אצל המנתח.
    הכי חשוב - קבלי החלטה ותתחילי ליישם. - לאכול נכון ולעזוב את הנשנושים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח נוסף - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    26/06/2012

אפשר לעשות ניתוח מעקף קיבה לאחר שרוול למנותחים אשר לא ירדו מספיק במשקל או למנותחים שהפכו למנשנשים או אוכלי מתוק. אחוזי ההצלחה הינם גבוהים והסיבוכים מעט יותר ממעקף "בתול". להזכירכם שרוול נולד כניתוח מעבר לניתוח אחר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה נחשב לא ירידה מספיקה?

limor
    26/06/2012

בס"ד

שלום דר
    אני עברתי אצל דר סובחי באיכלוב ניתוח שרוול עקב שחמת כבד דרגה 4
    ביום הניתוח שקלתי 95 היום שנה אחרי 67 ק"ג
    וכן יש חשק למתוק וגם לדעת המנתח אני לא יורדת מספיק

האם יש בכלל אופציה במשקל שלי לחשוב על ניתוח נוסף , מעקף ? או שבמצב כמו שלי זה יפעיל לחץ על הכבד ויגרום נזק?
    אני מנסה לבדוק דרכים לעזור לכבד להתאושש ולא לחשוב על השתלת כבד בעתיד או בכלל,
    הניתוח כן עזר ועצר את ההדרדרות של הכבד
    עכשיו מחפשת המשך איך להחלים

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה נחשב לא ירידה מספיקה? - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    28/06/2012

שאמרתי לא ירדו מספיק לא התכונתי למספרים שאת מציגה. חולה ששוקל 180 ק"ג או יותר ואשר עבר ניתוח שרוול קיבה והצליח להוריד 40-50 ק"ג לאחר שנה -שנתיים ולא מצליח להוריד ולהגיע למשקל יעד, אפשר לשקול אצלו ניתוח משלים. במקרה שלך הירידה במשקל היא מצויינת ואין מה לחשוב על ניתוח נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו