מי הרופא שמנתח באיכילוב?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מי הרופא שמנתח באיכילוב?
    מירב
    09/08/2012

שלום רב,
    הייתי אצל ד"ר סובחי בהתייעצות לניתוח שרוול ואני ממתינה לתאריך דרך איכילוב.
    נאמר לי שהוא לא המנתח אלא נוכח בניתוח, אם זה נכון מי מנתח?
    האופציה שהוא יהיה המנתח רק דרך מדיקל סנטר ושם העלות 14,000 ש"ח. אני שייכת לקופ"ח כללית ועומדת בקריטריונים לניתוח, קצת מפחיד לחשוב שד"ר סובחי יהיה רק ה"משקיף" ואילו רופא אחר שעד הניתוח לא יהיה לי מושג מי זה ינתח אותי.
    מבולבלת מאוד ורוצה ללכת על משהו בטוח אשמח לעצות בנושא.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי הרופא שמנתח באיכילוב?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי הרופא שמנתח באיכילוב? - תגובה

שולה זק
    09/08/2012

לי ידוע שבאיכילוב מנתחים דר' סובחי ודר' קוריאנסקי.
    "משקיפים" יש באו"ם....חחחחחח.
    אני לא חושבת שאת צריכה לחשוש או להיות מודאגת בקשר למנתח. הניתוח מבוצע בכל מקרה ע"י כירורג שהתמחה בתחום ניתוחי קיצור קיבה.
    בעת האישפוז, את יכולה לברר מי המנתח. לא אמורה להיות בעיה לקבל את המידע.
    מאחלת לך בהצלחה בניתו ובדרכך החדשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך נותחתי ע"י דר סובחי

limor
    10/08/2012

בס"ד

שלום לך אני נותחתי ע"י דר סובחי והוא היה בניתוח עם מנתחת בכירה נוספת , הכל עבר ברוך השם הוא ביקר אותי לאחר הניתוח אישית במחלקה ואני במעקב סדיר לביקורת

הוא נהדר

שיהיה לך בהצלחה

אני מרוצה מאוד

שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה עם חומר עם קרינה מיינננת לפני

אני
    08/07/2014

שלום רב,
    חברה לעבודה עברה בדיקה שכרוכה בשתיית חומר רדיואקטבי לפני ניתוח קיצור קיבה, ולא קיבלה הנחיות מיוחדות לאחר בדיקה זו.
    קראתי באינטרנט שיש להימנע משימוש בשירותים משותפים ,שמירת מרחק של שני מטר מאנשים ועוד, באותו יום הגיעה לעבודה. האם יש סיכון כל שהוא לסביבה,בשימוש בשירותים משותפים,ישיבה על אותם כסאות מרופדים בעבודה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה עם חומר רדיואקטיבי

אני
    08/07/2014

שלום רב,
    חברה לעבודה עברה בדיקה שכרוכה בשתיית חומר רדיואקטבי לפני ניתוח קיצור קיבה, ולא קיבלה הנחיות מיוחדות לאחר בדיקה זו.
    קראתי באינטרנט שיש להימנע משימוש בשירותים משותפים ,שמירת מרחק של שני מטר מאנשים ועוד, באותו יום הגיעה לעבודה. האם יש סיכון כל שהוא לסביבה,בשימוש בשירותים משותפים,ישיבה על אותם כסאות מרופדים בעבודה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה עם חומר רדיואקטיבי - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    11/07/2014

החומר שאת מדברת עליו הוא בריום שמשמש בדיקת רנטגן של הקיבה. הוא לא חומר רדיואקטיבי ואין מה לחשוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו