שנתיים אחר ניתוח שרוול עליה במשקל?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שנתיים אחר ניתוח שרוול עליה במשקל?
    אידית
    24/08/2012

עברתי ניתוח שרוול בתאריך 1.12.2012 בביהח חיפה גבוהי 165 משקלי לפני הניתוח היה 112 קג . וירדתי 38 % ממשקלי אבל לאחרונה העליתי חמישה קילו . אני חוששת לחזור למשקלי הקודם . אין לי חשק כל הזמן לאכול ארוחות של הדיאטנית של ביהח
    ולכן עכשיו העברתי את תיקי למרכז רפואי של קופת החולים הכללית . אנא עזרו לי האם הקיבה התרחבה ואיך עליי לדעת זאת בבקשה . מוכנה לעבור ניתוח עיקוף קיבה ותירסריון
    כיון שהכמויות של האוכל יותר גדולות וכל הזמן אני רעבה. .
    מצפה לתשובה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנתיים אחר ניתוח שרוול עליה במשקל? - תגובה

שולה זק
    24/08/2012

את צריכה לגשת לתזונאית לקבל תפריט מאוזן ומתאים לך ובהתאם לשנות הרגלי אכילה וורח חיים.
    חשוב מאוד להיות במעקב של דיאטנת או מסגרת של קבוצת תמיכה.
    את לא חייבת להימנע מדברים, אך יש צורך לעמוד במסגרת מסויימת ולאכול אוכל בריא ובכמויות קטנות. תופעת הריבאונד - עליה במשקל ידוע...אך היי מודעת לזה ותחזרי לאכילה מבוקרת על מנת לא להמשיך לעלותבהצלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אני
    25/08/2012

שלום אידית יקרה!אני גם עברתי ניתוח בשנה הזאת.עברו 7 חודשים והושלתי כבר 35 קילו ממשקל גופי! :-) אני מבינה את הקושי שלך.אמנם לא העלתי משקל,אבל חוויתי עצירה בירידה במשקל אחרי 5 חודשים.חודשיים לא ירדתי בכלל ואני חייבת לציין שהמשכתי בדיאטה ועשיתי הליכות.והנה הורדתי עוד קצת,ברוך השם!!!לא מזמן אפילו קצת רצתי עם הכלב שלי וזה אושר.לפני הניתוח היה לי קשה אפילו ללכת!!! תתעזרי בסבלנות,העיקר תמשיכי לאכול כמויות קטנות של אוכל ותעשי גם הליכות,זה טוב ובריא גם לנשמה וגם לגוף!עוד דבר שאמרה לי הדיאטנית שלי בקבוצת התמיכה,שמאוד חשוב להאמין בהזה שתרדי במשקל!!!תנסי להגביל את כמות הפחמימות למינימום ותנסי לאכול יותר חלבונים,גבינה לבנה,קוטז',יוגורטים לבנים או דיאט.אפשר לשתות נס עם חלב,אם את אוהבת קפה (אני מאוד) ,זה עוזר לתחושת שובע נעימה. הייתה לי תקופה קצרה שבה התחלתי לאכול יותר (וכושר האכילה אכן חוזר!)אבל אז שוב לקחתי את עצמי בידיים והמשכתי בדיאטה שנתנה לי הדיאטנית. ועוד משהו,אם את אוהבת,אפשר לאכול ארוחה ואחריה קצת ג'לי - זה ממלא אותי ונותן לי תחושת שובע.

שיהיה המון בהצלחה! חיבוק חזק,

אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו