הסרת עודפי עור לאחר ירידה במשקל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הסרת עודפי עור לאחר ירידה במשקל
    ענבר
    25/08/2012

היי לכולם,
    עברתי ניתוח טבעת לפני כשנתיים וחצי, התחלתי במשקל 145 קילו ומאז ירדתי 75 קילו, יותר מחצי ממשקלי.
    שמעתי שיש אופציה להנחה על ניתוחי הסרת עודפי עור לאחר ירידה משמעותית במשקל אם שומרים עליו לתקופה מסויימת.
    רציתי לשאול אם מישהו יודע אם זה נכון, אם כן על איזו הנחה מדובר, ועוד פרטים בכללי?
    תודה רבה ובהצלחה לכולם :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת עודפי עור לאחר ירידה במשקל - תגובה

שולה זק
    25/08/2012

לגבי הסרת עודפי עור בבטן אין שום בעיה. הקופה מאשרת.
    לגבי עודפים בירכיים, גב וידיים...יש קשיים וועדות. אבל בסופו של דבר מצליחים.
    אני מניחה שמבחינת זמן את בקרטריונים...מומלץ לפחו שנתיים אחרי ניתוח וחצי שנה במשקל יציב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה, לגבי מתיחת בטן

גלי
    26/08/2012

את יכולה בבקשה לפרט לגבי זה? הם מאשרים אוטומטי, או שעושים בעיות. כי קראתי בפורומים שונים שהם מוציאים את הנשמה ולא מאשרים כ"כ בקלות.
    בנוסף, איפה עושים את הניתוח הזה? בציבורי? אני יכולה לבחור את הרופא? והאם אפשר להעזא בביטוח הבריאות הפרטי?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה, לגבי מתיחת בטן - תגובה

שולה זק
    26/08/2012

לא עושים שום בעיה עם מתיחת בטן.
    עושים בציבורי ואם יש לך ביטוח פרטי את יכולה להפעיל אותו.
    לגבי הרופא והמיקום, תלוי באיזה קופה את חברה ועם מי הם חתומים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישור קופת חולים

שושנה
    26/09/2012

לי אישרו בקופת חולים (אישור רופא מחוזי) ועל סמך האישור של קופת חולים חברת הביטוח אישרה אף היא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי הגדלת חזה?

מוניק
    26/09/2012

שלום רב !!!
    אני לאחר ניתוח טבעת עם ירידה של 25 ק"ג, ירדתי המון באיזור החזה... יש לי אולי עוד 10 להוריד על מנת להגיע למשקל היעד... השאלות שלי:
    1. האם ניתן לקבל מימון מקופת חולים- אני במכבי- לגבי הגדלת חזה?
    2. האם אוכל לקבל מימון להסרת עודפי עור באיזור הבן והירכיים? תודה על תשובתכם!!
    מה עושים ולמי פונים בנושא זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוחים לאחר ירידה במשקל - תגובה

שולה זק
    27/09/2012

עליך להיות שנתיים לאחר ניתוח קיצור קיבה ולפחות חצי שנה במשקל יציב על מנת להתחיל פרוצדוקה של עודפים ומתיחות.
    1. הגדלת חזה לא יאשרו.
    2. הסרת עודפים בבטן יאשרו
    3. עודפים בירכיים אמורים לאשר...קצת מלחמה וועדות בסופו של דבר אמורים לתת אישור וזאת אם אכן המצב מצריך.
    גמר חתימה טובה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו