אחרי מעקף תריסריון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אחרי מעקף תריסריון
    אולגה
    13/11/2012

אני 5 ימים אחרי מעקף תריסריון ויש לי שאלות...כל פעם שאני אוכלת משו אני נסובלת מכאבים בבטן איך אוכל להתנהל ככה כל החיים??? ולא בדיוק הבנתי כמה מהירה ההרזיה והשאלה הכי חשובה האם ניתן להפסיק ולו קצת את כמות הציאות הרכות?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי מעקף תריסריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי מעקף תריסריון - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    13/11/2012

שלום אולגה
    הכאבים לאחר הניתוח לא ימשכו לעד. לגבי היציאות גם הם ילכו ויתמעטו. אפשר בהתחלה לקחת כדור סטופית להוריד כמות היציאות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר יקר מה לעשות

אולגה
    14/11/2012

דר' מחג' נה היקר לא מדובר על הכאב של הניתוח אלא כבי בטן כל היום כמו של קלקול קיבה... אני לא מסוגלת לישון בלילה הכאב גובר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר יקר מה לעשות - תגובה

שולה זק
    14/11/2012

עד שדר' מחג'נה יענה
    .אם הוא ניתח אותך צלצלי אליו. ולא - ממליצה או לפנות טלפונית לרופא המנתח או לפנות למיוןן בבית חולים שנותחת. מומלץ שתעברי בדיקה של רופא, לניות דעתי.
    תרגישי טוב ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו