אכילה מופרזת חוזרת...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אכילה מופרזת חוזרת...
    דובשון
    11/03/2013

אני אחרי 8 וחצי חודשים מניתוח שרוול...ירדתי קרוב ל40 קילו. עכשיו לאחרונה הקיבה כנראה התרחבה ואני מרגישה צורך מוגבר באוכל -צורך פיזי אבל גם רגשי. ונכנסת כמות יותר גדולה של אוכל בכל ארוחה ואני ממש מודאגת...
    מחר יש לי דיאטנית שאליה אני הולכת לראשונה, אבל רציתי לדעת איך להתמודד ואם זה קרה לעוד אנשים תקופה ארוכה אחרי הניתוח? אני לא רוצה להשמין הכל חזרה...ממש אוטוטו משקל יעד...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה מופרזת חוזרת...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דובשוון אני ממש מזדהה איתך

ג׳׳
    11/03/2013

אני אומנם כמעט חמישה חודשים אחרי שרוול ואני נהיית רעבה כל שעה אני אוכלת קרוב ל2000 קלוריות לפעמים פחות יש יום ככה ויום ככה גם אני מאוד מתוסכלת עוד 7 קילו במשקל היעד!!! הדיאטנית לא ממש עזרה לי הפחד שלי חוזר ובגדול שוב המחשבות של מחר אני יאכל פחות מחר אני יאכל כמו שצריך כל שלוש שעות וואו אני ממש אובדת עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי הרגלים - תגובה

שולה זק
    11/03/2013

אין ברירה....הניתוח הוא רק כלי - השאר בידנו וזה אומר שינוי הרגלי אכילה, שינוי חשיבה ושינוי אורח חיים.
    מילת המפתח ו ומילת הקסם - ד י א ט נ ית.
    מעקב צמוד של דיאטנית עם תפריט מאוזן - מביא לשינוי המיוחל ולשימור התוצאות.
    אני כמעט 12 שנים אחרי ניתוח. ירידה של 70 קילו. אוכלת הכל - אוכלת ולא בולעת ולא זוללת.
    אני בטוחה שאחרי הפגישה עם הדיאטנית תצאי מחוזקת ובחשיבה לעתיד תראי שאין דבר העומד בפני הרצון - ועם רצון את תצליחי להגיע ליעד ולשמור על התוצאות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מקור השראה בשבילי!

אני
    14/03/2013

שלום שולה יקירתי! 12 שנה את שומרת על ירידה של 70 קילו??? אין מילים. בזה אמרתי הכל...:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו