ספורט

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ספורט
    לילוש
    01/04/2013

הצלחתי לשחות מהר היום ולצמצם זמן - אימון, לא רק שחיה. איזה כיף להרגיש את השרירים ולא רק להגיע לקצה השני! חג שמח לכולם!
    דרך הגב, יש למשהו עצה מה עושים עם בטן נפולה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילוש יקירתי!

אני
    01/04/2013

כל הכבוד לך יקירתי על ההישגים שלך בשחיה!עלי והצליחי!בטן נפולה גם לי יש עכשיו אחרי 40 קילו פחות...מה שעושים זה ככה..אחרי שיורד כל המשקל העודף ואז לא זז חצי שנה,עושים ניתוח פלסטי להרמת בטן היקפית וסינר ביטני... :-) אני גם אעשה,בעזרת השם.הכל בזמנו שלו.. חג שמח,מחבקת,אנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה ממי

אולגה
    01/04/2013

האם הניתוח של מתיחת בטן אפשר להשיג בחינם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולגה יקרה!

אני
    01/04/2013

כן אפשר דרך הקופה.מי שיורד המון משקל ונוצר לו סינר בטני - מנתחים חינם! מה שלא עושים חינם זה בטן היקפית,זרועות ועור בין הרגליים. אני עובדת עכשיו וחוסכת לניתוחי מתיחות...חבל שלא עושים הכל חינם.על פי דעתי,זה גם מגיע לחברי קופות,אבל לא נותנים.מחבקת,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בטן

לילוש
    01/04/2013

אני, יקירתי ברור שבסוף התהליך יהיה הרבה אור. השאלה היא אם ניתן בכל זאת להקטין את הכמות - לעבוד על שרירים כדי למזער את הנזק? מה עם כפיפות בטן? ניסיתי שבוע שעבר אבל די כאב. דרך ארוכה מצפה לנו ברור. סתם מעצבן שהכל נפול! מחבקת בכיף, לילוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילוש יקרה!

אני
    01/04/2013

כן,התהליך ארוך וקשה.אבל אנחנו כבר אחרי ולפננו יש רק קדימה,קדימה ורק קדימה! חחח הבטן נופלת כן,כיוון שאת מורידה משקל.כפיפות בטן בנתיים אל תעשי אם כואב לך.תקני גומיה במגה ספורט,תקשרי אותנ סביב הרגליים,תשכבי על מזרן ותתחילי להעלות את הרגליים,אחת אחת.תתעמלי ככה.אבל העיקר בשבילך עכשיו זה האארוביקה ששורפת שומנים.תקני אליפטיקל(כמו הליכון כזה) או שתרשמי לחדר כושר. יותר משתלם כבר לקנות אליפטיקל.לי יש אחד כזה בבית ואני מתאמנת עליו. הרגע סיימתי אימון של 25 דקות. תעשי ככה 15 דקות מתיכת שרירים (כדי למנוע טראומות)+25 דקות הליכה על אליפטיקל.תתחילי מ5 דקות ואז תעלי כל שבוע ב 5 דקות. תתאמני בסטים-כלומר את הולכת מהר 5 דקות,נחה עד שהדופק חוזר לנורמה. ואז שוב 5 דקות מתאמנת וכך הלאה.או שתצאי פשוט להליכות בחוץ.תתאמני ככה כמה חודשים.השרירים יתחזקו.ורק אז תתחילי בכפיפות בטן.גם מההליכות לפעמים כואבים השרירים,בשל חומצת החלב שמצטברת בהם. אז מקלחת חמה תעזור.וגם אל תשכחי לשחרר שרירים אחרי פעילות גופנית.המון בהצלחה! מחבקת בכיף,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו