מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ברצוני לשתףאולגה23/06/2013
הייתי בנופש יידעתי שייקרה ככה אבל לא ככה !!! המשקל מראה לי 2 ק"ג יותר איך הכי טוב לנקות את מערכת העיקול ולהזיז את החילוף חומרים מחדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולגה, קורה
לילוש23/06/2013חופש זה סוג של להתפרק - לדעתי, אם תחזרי לשיגרה, גם המשקל יחזור. תנסי קצת יותר ספורט זה בטוח יזיז את המערכת. את נראת שאת כבר במשקל היעד שלך - זה נכון? גם אני היתי שלושה ימים בחופש, לא אכלתי אבל שתיתי (קוקטיילים) ועכשיו חוזרת למוטב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילוששש
אולגה23/06/2013אני 1.68 סמ שוקלת 77 אז מין הסתם יש לי עוד לפחות 12 קג נדמה לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בסדר גמור
לילוש24/06/2013אולגה, הלווי עלי המשקל שלך!! כל הכבוד. מה שנשאר - כבר לא בוער, יחסית לגובה את במצב מצוין. אני 1.60 כך שיש לי עוד 25 אם אני רוצה להגיע למשקל תקין. אני מקווה להציח להוריד לפחות עוד 20.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נורא
אני24/06/2013אולגה,אז עלית 2 קילו בנופש..לא נורא! את לא במשקל מאוד גבוה...את 1.68 ומשקלך 77 ...את נראת פצצה, את כבר לא נכנסת תחת ההגדרה שמנה...את בחורה רזה ...אז עוד קצת ותגיעי למשקל היעד.חשוב להבין ולהפנים שמה שאנחנו עושים אחרי הניתוח זה לא רק דיאטה+ספורט וירידה במשקל,אלה זה שינוי באורח החיים. אז היית שחופשה,אכלת קצת יותר והעלת סה"כ 2 קילו..זה לא אסון!!!את תורידי אותם!!! תחזרי לאורח חיים בריא..כמו שאת כבר עושה מלא זמן. לי הייתה תקופת חיים קשה מאוד,כיוון שאיבדתי מקום עבודה שאהבתי ...לא עשיתי לא דיאטה ולא ספורט...לא נשקלתי ממזמן...אבל הנה חזרתי שוב לתם של הדיאטה...צריכה בהדרגה לשלב גם ספורט...יהיה בסדר,בעזרת השם לשתינו! רק שאני בפעם האחרונה שנשקלתי הייתי 119 קילו ויש לי עוד כל כלך מלא כדי להגיע למשקל היעד...לך נשאר נורא מעט....את סהכ 77 קילו...הלוואי עלי את המשקל הזה!!!ואת נראת חבל על הזמן!!!כל שתחשבי חיובי ..תהיא אופטימית עם עצמך...תחייכי והעולם יחזיר לך חיוך! יהיה טוב בעזרת השם. חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)