בוקר טוב

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב
    אסתי
    01/07/2013

נכנסתי כמה פעמים מ27/6 וראיתי שאף אחד לא העלה שום שאלה או התיחסות וחשבתי לעצמי או שאף אחד לא היה זמן או צורך או שיש לי תקלה אז בואו נגיד כך אשמח לדעת אם הכל בסדר בפורום הזה ( מצידו של המחשב) או שסתם אתם נחים???? חחח ואם כן אז כנראה שאנחנו דיי רגועים בקשר למה שאנחנו יודעים ולא צריכים עזרה אז שיהיה לכולם בוקר טוב חודש טוב ותשתו הרבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חן חן על דאגתך- תגובה

שולה זק
    01/07/2013

אסתי הכל שפיר ובסדר
    קורה שיש רגיעה של כמה ימים שאף אחד לא כותב.
    אז ברוח אופטימית זו - המשך שבוע נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתיה

לילוש
    01/07/2013

אני לא מצליחה לשתות כמו שצריך. למישהו יש טיפים איך לשפר את השתיה? לשתות הרבה בבת אחד גורם לי לכעבים ולשתות לאט - אני לוקחת לגימה ושוכחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגוון- תגובה

שולה זק
    02/07/2013

ניתן לאכול ג'לי שהוא על בסיס מים
    לאכול קרטיב קרח
    ולשתות מה שאת אוהבת - רק לא מוגז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה לגבי שתיה

לילוש
    02/07/2013

שולה, האם מרק ירקות נחשב לשתיה? אמרו לי 6 כוסות שתיה ליום וקשה לי להגיע לזה. אחרי הצהריים אני כן שותה כוס מרק, גם כדי להכניס יותר נוזלים. כאלו שהגוף לא דורש נוזלים ואני מכניסה בכוח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו