מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- 72 ק"ג כמעט 40 סהכאולגה31/08/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני
אולגה31/08/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאולגה
רחל01/09/2013איזה ניתוח עשית?
שרוול?
ואם כן אצל מי?
תודה ואת נראית מקסיםםםםםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף אולגה
לילוש31/08/2013פשוט כיף להסתכל עליך. רק תזכירי, שנשמח ביחד - איזה ניתוח עברת, מה היה המשקל המקורי. מהו משקל היעד שלך ומי קבע אותו? המשך דרך צלחה, מ=ה-מה-מת!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילוש
אולגה05/09/2013הי אני גובה 1.70 עכשיו שוקלת 72 משקל בניתוח 110 משק יעד היה של הרופא 70...אני רוצה 60
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אולגה שנה טובנ לכולם
לילוש05/09/2013הי, שנה טובה לכולם. אתמול היה לי גם יום הולדת , אז חגיגה כפולה. טעמתי מהעוגה שלי - שהיתה מדהימה, אבל לא היה בי שום צורך לגמור את כל העוגה, כפי שהיתי עושה קודם. מצקווה ששתי הכפיות לא יעלו לי יותר מדי במשקל, אבל לא הצלחתי להימנע לגמרי. אז לכולכם שנה טובה עם הרגשת גוף יותר קלילה וכבוד עצמי הרבה יותר גדול!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב לילוש יקרה!
אני07/09/2013הי לילוש! מזל טוב לקראת יום הולדתך!הרבה בריאות והצלחה בהמשך הדרך החדשה האמיצה שבחרת! איך הולך לך? אני ממשיכה כרגיל..בנתיים בעצירה.. אבל לא מוותרת ומקווה שהמשקל שוב יתחיל לרדת.שמעתי מדיאטנית,שירידה במשקל היא כמו מדרגות,ירידה,עצירה,ירידה,עצירה...כל שהכל בסדר,ברוך השם.:-) בהזדמנות זאת אני רוצה לאחל לך שנה טובה ומתוקה כדבש! המון בריאות,כוחות למאבק עם המשקל,עליות,הצלחות והגשמת חלומות! חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה מדהימה אני
לילוש07/09/2013אני, המון תודה - גם לך. הרי אנחנו יודעות כמה קשה לא לוותר כשיש עצירה. לדעתי, הכי חשוב ללמוד לחשוב על הבריאות ושבסופו של דבר, נגיע למצב בריאותי הרבה יותר טוב וזה היעד האמיתי. מאחלת לך כח התמדה והרבה השגים שבטוח יהו מתוקים מאוד כי כ"כ קשה לנו להגיע לזה! אני, הישר כוח, אנחנו פה כדי לתמוך ולעודד וכך גם נתקדם לכיוון טוב. הרבה נשיקות, שנה בריאה וטובה, לילוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אולגה
אסתי31/08/2013טוב את כבר מכירה את דעתי, את נראת נהדר!!! אבל תמשיכי לעדכן תמונות בתדירות יותר גבוהה חחח זה מעודד אותנו!!!!!!!כמובן שההתחלה שלי הייתה יותר גבוהה משלך בהרבהכשאני אהייה 70 ומשהו אני אראה כמו אנורקסית. ירדתי 50 ומשהו ויש לי עוד כמעט 20 למשקל היעד ואני עדיין מרגישה ענקית גם לי יש מחמאות אבל להיות אוביקטיבית( ואמרו לי שזה לא קל להיות אוביקטיבית הואיל ואנחנו לא רואות כל כך את הירידה מו האחרים) אני חושבת שאני עדיין סתם שמנה. זה יעבור???
אז שוב,,,את נראת מהממת תמונות תמונות תמונות . ערב טוב ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח- תגובה
שולה זק28/09/2013יקירתי.....שמן גם כשהוא רזה - נשאר שמן!!!!!!!!!!
מה איכפת לי לחשוב "שמנה" והמציאות טופחת על פני.....חחחחח = אני רזה.
ועכשיו לפן הרציני.
ה- אב - שלך החיים זה לקבל את עצמנו.
את צריכה ללמוד לקבל את עצמך ולאהוב את עצמך - זה מה יש ולהתמודד עם השינוי שזה לא קל ולא פשוט.
אך כמה חיובי ומחוייך.
אז המשך יום נעים ושיהיה שבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה את נראת מדהים!! התנתחנו באותה
ג׳׳02/09/2013תקופה אצל אותו מנתח!!! וואו את נראת מושלם(: הייתי רוצה לעלות תמונות אבל אני מתביישת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעלי תמונות זה יעודד את כולנו!
אני07/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלון אולגה יקרה!
אני07/09/2013את נראת מהממם! :-) בהזדמנות זאת מאחלת לך שנה טובה ומתוקה כדבש! המון בריאות,הצלחות,עליות,הגשמת חלומות ואהבה! חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם
אולגה27/09/2013אני עברתי מעקף תריסריון אצל פרופ' מחג'נה הנהדר לפני כמעט 10 חודשים
משקל התחלתי 110 ק"ג כרגע 72 הבעיה האחרונה שלאחרונה מזה כחודש שוב תקועה ולא יוקדת זה גורם לי צער רב....אני בחרדות של השמנה....ואייני יודעת מה לעשות כנראה
זו גם הסיבה שלא נכנסתי מזמן...לאתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)