שאלה על תוצאות בדיקת קורטיזול +שתן

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה על תוצאות בדיקת קורטיזול +שתן
    מיכאלה
    04/04/2014

FOLIC ACID 3.15 NG/ML *(.........) 4.00- 25.00)
    הראשון זה חומצה פולית וזה קצת נמוך,האם זה יכול להוות בעיה? ההמוגלובין שלי יצאה 11.40 והנורמה היא מ-12 (אני במחזור)

• (.*.......)CORTISOL FREE U/24H 89.90 UG/24HRS( 9.00- 90.00)

השני זה בדיקת קורטיזול.זה יצא בנורמה אבל זה גבוה,זה בסדר? בדקו את זה על 2.900 ליטר שתן

האם זה יכול להוות בעיה בוועדה? אני מרגישה מצויין .הבנתי שחלק מהרופאים בכלל לא מבקשים את בדיקת הקורטיזול .

תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים - תגובה

שולה זק
    12/04/2014

מיכאלה, עד שהורפאים יענו, אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה עם הבדיקות, או לפנות למנתח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לרופאים - תגובה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    15/04/2014

בדיקת קורטיזול בשתן תקינה. יש חוסר בחומצה פולית - ממליץ לקחת חומצה פולית.
    אין בעיה לגבי הניתוח
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורטיזול גבוה בשתן

סאג'י נאשף
    18/11/2015

שלום פרופ' אחמד מחאג'נה .. לפי קופת חולים מאוחדת . הנורמה של קורטיזול בשתן עד 75 לפי 1400 מל שתן, אצלי זה 100, זה יכול להיות קונטראנדקציה לניתוח ? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורטיזול גבוה בשתן - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    30/11/2015

הערך הינו מעל לנורמה. בהשמנת יתר חולנית זה יכול להיות.
    תבקש מהרופא שלך לבצע מבחן דיכוי קורטיזול בדם - לקחת 1 מ"ג דיקסמטזון בשעה 11 בערב ולמחורת לקחת בדיקת קורטיזול בדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייך אני פונה

meira
    26/11/2015

אני פונה אליכם כדי לדעת איך אני פונה למגנה כי הוא ניתח אותי האם קופת חולים מתירה?
    ממי אני צריכה לקבל הפניה
    רופה משפחה אמר לי לבוא בעוד חודשיים לעשות שוב בדיקות דם . בינתיים יש לי כאבים שבאים והולכים מצד שמאל וברקטום. לא כאב משטק אבל כואב מין דקירה רצופה כזו?
    אז למי פונים ואייך
    נ.ב. תודה על ההתיחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו