אני אחרי ניתוח טבעת משנת 2010 עייפו

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני אחרי ניתוח טבעת משנת 2010 עייפו
    יפעת
    12/07/2014

שלום רב,
    אני אחרי ניתוח טבעת משנת 2010 עייפות כרונית, חולשה , חולה כל הזמן ונידבקת המון (גננת )וכל הזמן, מאז הניתוח לא נטלתי ויטמין יום אחד, עשיתי בדיקות דם ונימצא חסר קל בויטמין די, כל השאר תקין.אנא עצתכם איך עם טבעת אוכל לשפר הבריאות?אי אפשר לאכול ירקות ופירות וגם חלבון זה מוגבל.
    ירדתי 40 ק"ג
    אשמח לתשובה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אחרי ניתוח טבעת משנת 2010 עייפו - תגובה

שולה זק
    12/07/2014

האם את עם טבעת מתכווננת?
    העייפות הכרונית והחולשה היא לא בגלל הטבעת וגם לא ההידבקות שלך במחלות. אם בדיקות הדם שלך בסדר, יש לחפש סיבה אחרת.
    אין סיבה לא לאכול ירקות ופירות. נכל כמובן במידה וללעוס היטב. אני מכירה הרבה מאוד מנותחי טבעת (אני עצמי משנת 2001) שאוכלים הכל ומרגישים בסדר . ממליצה בכל זאת לגשת להתיעצות למנתח - שעושה את כל סוגי הניתוחים, להגיע אליו עם צילום וק"ת (ושט-קיבה-תריסריון) ולשלול אפשרות שהטבעת זזה, או יש היצרות וכדומה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה יקרה תודה רבה על התשובה

יפעת
    13/07/2014

מה הקשר לעייפות לבין היצרות או טבעת זזה?
    אנא הסבירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם טבעת אוכלים הכל?הכיצד?

יפעת
    13/07/2014

"אני מכירה הרבה מאוד מנותחי טבעת (אני עצמי משנת 2001) שאוכלים הכל ומרגישים בסדר "
    עם טבעת אוכלים הכל?הכיצד?איני מצליחה לאכול פירות וירקות כלל, דיברי חלב מרגישה חמיצות- ככה שמוגבלת מבחינת ויטמינים וחלבון.
    אשמח לשמוע אילו ירקות ופירות את אכולת?באיזה מירקם?או רעיונות להללו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אחרי ניתוח טבעת משנת 2010 עייפו - תגובה

הילה כהן
    06/08/2014

שלום יפעת ,
    מלבד בדיקות הדם שתקינות צריך להתייחס לתפריט ולמצב הכללי שלך . בבדיקות הדם נלקח מדגם של ויטמינים ומינרלים אך לא את כולם ומומלץ בכל זאת לקחת מולטיויטמין המכיל רמה בסיסית ביותר של ויטמינים ומינרלים .
    אני מציעה לך לגשת לדיאטנית בריאטרית עם רישום אכילה מפורט של שבוע ולבדוק האם ישנם חסרים הנובעים מכמות או מגוון המזונות ואולי לחשוב על כיוונים אחרים כמו חוסר שתיה או עומס נפשי (שלא חסר במדינה) או בדיקות דם נוספות לוירוסים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל בראש

חנה תמר
    04/07/2015

אני אחרי הניתוח הנ"ל הורדתי 42 ק"ג אוכלת הכל בכמיות קטנות ושמחה מאוד עים השינוי שעשיתי לעצמי אני כבר 9 שנים אחרי ואני ממליצה בחום לבצעה ניתוח זה גפ בשביל הבריאות וגם בשביל הנפש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו