מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- השמנה לאחר ניתוח שרוולאילה11/12/2014
עברתי ניתו שרוול לפני 6 שנים
שקלתי 106 והצלחתי להגיע למשקל 68
העניין הוא שלפני שנתיים התחלתי לעלות בחזרה וכיום אני שוקלת כבר 92.....
כל התיאבון חזר לי ואני לא מצליחה לשמור
האם ניתן לעשות ניתוח שוב? או מה האופציות האחרות?
אני בת 38,והגובה שלי הוא 157
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעת הריבאונד
עופר "במבינו"12/12/2014עליה במשקל לאחר ירידה ראשונית. כל ניתוחי ההשמנה בעלי גרף ירידת משקל ממוצע בו המשקל הנמוך ביותר מגיע כעבור כשנה וחצי-שנתיים. זוהי תקופת הזוהר, או "ירח הדבש" עם הניתוחים השונים ושוב, זה הממוצע של הרבה אנשים ולא של מנותח בודד שאולי חורג מהכלל. אחרי תקופה זו ישנו איזון של המשקל ובד"כ, עליה קלה הדרגתית לאורך השנים המתמתנת כעבור 5-10 שנים אחרי ניתוח. הדבר קורה בגלל סיבות שונות המשתנות בין הניתוחים השונים ומידת העליה המחודשת שונה אף היא (מינימאלית במעקף תריסריון וקיבה, גדולה יותר בשרוול ומשמעותית למדי במעקב ארוך טווח אחרי טבעת). מידת העליה תהיה גם תלויה ב"הפנמת" השינוי בהרגלי החיים, כלומר הבנה שהניתוח הינו רק הכלי להשיגו. ככלל, מי שישתמש בניתוח ללמוד הרגלי אכילה ופעילות גופנית נכונים יחווה עליה מתונה יותר וזניחה לאורך זמן. מי ש"יושב" על הניתוח ועובד קרוב מאוד למגבלות שלו כל הזמן, ייאלץ ללמוד שאף שניתוח אינו תרופת פלא.
"מתוך שאלות ותשובות בפורום"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתגלות להרגלים
לילוש13/12/2014הי עופר. תזכיר לי, כמה זמן אתה אחרי הניתוח? זה באמת לא פשוט לשמור על ההרגלים החדשים - כמובן, גם לא קל לרכוש אותם אבל גם קשה לשמור עליהם. אנחנו שומעים כל הזמן על אנשים שירדו ועלו, כפי שזה קורה עם דיאטה רגילה. כנראה שצריך למדוד את ההצלחה אחרי חמש שנים ולא לפני שזה תקופת "ניסיון".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עופר
לילוש19/12/2014תודה על התשובה - אתה יודע, לומדים לאט וכל הזמן. איך עובר עליך חנוכה? האם אתה מצליח להתמיד בספורט אחרי ארבע שנים? אם תוכל לפרט קצת, אשמח. תודה, לילוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה לאחר ניתוח שרוול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה17/12/2014ניתן לעשות מעקף קיב לחולים אשר נכשל אצלם שרוול קיבה.
חשוב לדעת סיבת הכשלון ועל כן צריכה לפנות למנתח המבצע את כל סוגי הניתוח.
אשמח לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)