מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ועדת חריגים לאחר ניתוח שרוול לפני 12 שנהאדמונית08/10/2021
כמה זמן לוקח לועדת חריגים לתת תשובה?
מועמדת לניתוח בריאטרי חוזר כולל תיקון בקע בסרעפת והוצאת כיס מרה
הייתי בועדה במכבי ועכשיו הועבר החומר לועדת חריגים האם יש סיכוי שלא יאושר לי ניתוח חוזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח בריאטרי חוזר ותשובת וועדת חריגים
ד"ר אסנת רזיאל08/10/2021תשובת וועדת חריגים בדרך כלל תוך שבוע שבועיים. אם יש את כל החומר את תאושרי. בהצלחה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה על המענה לשאלתי
אדמונית08/10/2021תודה רבה רבה אמן ואמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן לאחר אישור הועדה ניתן לקבוע מועד לניתוח
אדמונית18/10/2021היי דוקטור עברו שבועיים מהגשת החומר לועדה ואין תשובות עדיין ואני כבר מרגישה נורא פיזית מפחדת שלא יאושר ואז מה? יש לי בקע ואבן בכיס המרה זה ניתוח חוזר
כמה זמן לדעתך לאחר אישור הועדה ניתן לקבוע מועד לניתןח? נואשתתת כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש צורך בשבועיים של תזונה דלת פחמימות לפני הניתוח
ד"ר אסנת רזיאל19/10/2021לאחר אישור הוועדה את יכולה מיד לתאם תור לניתוח. יש צורך בשבועיים של תזונה דלת פחמימות לפני הניתוח אז כדאי שכבר תתחילי. בהצלחה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן המתנה ארוך בקבלת תשובה מועדת חריגים
אדמונית20/10/2021הבעיה שלוקח ממש מלא זמן עד שמקבלים תשובה מהועדת חריגיםםם אוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עדיף לי מעקף קיבה בשתי השקות או מיני
אדמונית24/10/2021היי דוקטור אישרו לי את הניתוח סוף סוף
מה עדיף לי מעקף קיבה בשתי השקות או מיני?
למעלה רשום כל מה שיש לי
בקע בסרעפת ואבן בכיס מרה לפני 12 שנים עברתי שרוול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיני מעקף קיבה, תיקון בקע סרעפתי וכריתת כיס מרה
ד"ר אסנת רזיאל24/10/2021עדיף מיני מעקף קיבה, תיקון בקע סרעפתי וכריתת כיס מרה כדי שתרדי היטב במשקל ותשמרי זאת לשנים רבות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיני מעקף אז למה המליצו על מעקף
אדמונית24/10/2021אז למה המליצו על מעקף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סוג המעקף נבחר על ידי הרופא המנתח
ד"ר אסנת רזיאל25/10/2021סוג המעקף נבחר על ידי הרופא המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)