טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים >עשיתי ניתוח קיצור קיבה בבית חולים זיו ב-1998-1999 בערך ואני מנסה לברר מי ניתח אותי ולא מצליחה. איך אני יכולה לברר? אני עליתי את כל מה שירדתי, עדיין מקיאה המון דברים, איך אני יכולה לברר מה עליי לעשות עם ההקאות? תודה
עשיתי ניתוח קיצור קיבה בבית חולים זיו ב-1998-1999 בערך ואני מנסה לברר מי ניתח אותי ולא מצליחה. איך אני יכולה לברר? אני עליתי את כל מה שירדתי, עדיין מקיאה המון דברים, איך אני יכולה לברר מה עליי לעשות עם ההקאות? תודה
באותה תקופה בשנות התשעים היה נהוג לבצע ניתוח בשם SRVG באופן פתוח ושמו טבעת קבועה וקו סיכות על הקיבה. כדאי שתבצעי צילום ושט קיבה, גסטרוסקופיה ובדיקות דם מקיפות ותקבעי אלי יעוץ, נראה יחד מה אפשר לעשות כעת.
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד