מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האם אוכל לעבור הניתוח דרך קופ"חימיני לי13/06/2009
שלום שמי לי, בת 34 גובה 160 משקל 98 , עם טרגליצירידים גובהים (הגעתי גם ל520) ועם בעיות הורמונליות המקשות על כניסה להריון . אני נחושה בדעתי לעשות טבעת ומאוד רוצה לגעת כבר במשקל שמתחיל בספרה 6. האם לדעתך יאושר לי הניתוח? אציין שקבעתי תור לכירורג אבינוח בחודש יולי.
זקוקה מאוד לתשובה ומודה על כך מראש
שבת שלום לי ימיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח ואינדיקציות
שולה זק13/06/2009שלום לך
ה- BMI שלך הינו 38.2 עם טריגליצרידים גבוהים בדם. מה עם כולסטרול?
הקופות התחילו לאחרונה להקפיד בנושא של מחלות נילוות ועמידה בקריטריונים. בעיות הורמונליות לא מהאינדיקטורים הראשיים במקרה זה.
לא ציינת מה הפרעות האכילה שלך (מתוקים, כמויות, בצקים, לילה).
הייתי מציעה לך לפני שאת מקבלת החלטה על ניתוח זה או אחר, להתעדכן בשלושת סוגי הניתוח הנעשים בהשמנת יתר חולנית ואז להחליט יחד עם המנתח מה מתאים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בדיקה ניתוח טבעת
ימיני לי13/06/2009בנוגע לכולסטרול , לא ידועה לי בעיה .(נכנסתי לגליון בדיקות שלי והתוצאה אמרה 197האמת שאין לי מושג מה זה אומר ) HDL 44
LDL Cholesterol Calculat.115
רק לטרגליצרידים ידוע לי שהוא גבוה
בנוגע לניתוחים- לאחר בדיקות רבות הן באינטרנט והן אצל דיאטנית החלטתי על טבעת מתכווננת . חולשה שלי היא לאוכל בכלל , אני אוהבת לאכול , גם מתוקים אני אוהבת וגם נישנושים . אני לא יכולה הצביע על דבר ספציפי.
אני מאוד אוהבת פירות ירקות לחמים הכל בעצם הכל. אני פשוט צריכה הגבלה.
בגלל זה אני כל כך במתח לקראת התור שיש לי אצלד"ר אבינוח אני כ"כ מפחדת שיגידו לי שאנילא עומדת בקריטריונים.
שכחתי לציין שיש לי הפנייה (אפילו אקרא לזה המלצה) מרופא המשפחה ומדיאטנית של קופ"ח .
,תודה תודה ותודה על המענה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק14/06/2009מקווה שלא יהיו בעיות בקבלת האישור.
אני עדיין חושבת שכדאי להתעניין בכל סוגי הניתוח לפני שמחליטים על ניתוח מסויים.
בניתוח טבעת צריך שיתוף פעולה מלא ולשנות אורח חיים, על מנת להצליח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה את ממליצה?
ימיני לי15/06/2009שולה , אשמח לקרוא על מה את ממליצה, זו גם אופציה בשבילי מאחת שמנוסה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שולה זק15/06/2009אני לא ממליצה סוג זה או אחר של ניתוח. היקרן של הניתוחים- הוא עיקרון של קיבה קטנה, כיס קיבולת עם נפח קטן, וכל ניתוח המטרה מושגת בטכניקה שונה .
את סוג הניתוח בוחרים יחד עם הרופא על פי הרגלי האכילה, הפרעות, כילה, מחלות נלוות ומצב גופני כללי.
לאחר תמונה שלמה מחליטים יחד איזה ניתוח מתאים ויביא לתוצאות הטובות ביותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)