שלום רב ברצוני לברר בקשר לניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום רב ברצוני לברר בקשר לניתוח
    פאדי.א
    14/06/2009

שלום רב :
    אני בן 26 בריא בדרך כלל איני נוטל שום תרופה כמעט ולא זוכר מתי פעם אחרונה קבלתי תרופה .
    אני אחרי ריסוק קרסול ושוק עם פלטינות וברגים מאז המקרה עליתי במשקל כמעט 65 -50 קילו שוקל כיום כ 160 כילו גובהה כ 2 מטר (1.98 ס"מ) התאמנתי בחדר כושר ללא שום סטרוידאים או תרופות או חלבונים ומתאגרף לשעבר הבעיה כ5 שנים איני עושה שום פעילות ספורטיבית למעט שחיה בגלל הפציעה שלקחה הרבה זמן (היתי מרותק למיטה כשנה ) ברצוני לברר אם אוכל לעשות קיצור קיבה וכל הדברים מסביב כמו שרוול ועוד איני בקיא בניתוח למי אוכל לפנות ולהתייעץ אני חבר בקופת חולים מכבי אך לא ביקרתי שם כ4 שנים לא יודע מה זה רופאים למעט ניתוחים קטנים ברגל עקב הפציעה נא לכוון אותי בבקשה ותודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות עם רופא

שולה זק
    15/06/2009

שלום פאדי
    לפי הנתונים שרשמת אתה BMI 40.8 ועומד בקריטריונים.
    אני מציעה לך להתיעץ עם דר' מחג'נה הוא עובד עם מכבי
    הטל' של דר' מחג'נה 050-2063521
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על הייעוץ והתשובה המהירה

פאדי.א
    15/06/2009

תודה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ בבחירת רופא לניתוח טבעת

חוינה
    18/06/2009

אני מבוטחת של קופ"ח כללית ומעונינת לבצע ניתוח טבעת
    האם אפשר להמליץ על מנתח טוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמידה בנתונים

שולה זק
    18/06/2009

שלום רב,
    כל המנתחים הם טובים.
    לא צויין בפניה פרטים חשובים כמו גובה ומשקל על מנת לדעת אם בכלל את עומדת בקריטריונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו