טבעת או בלון BIB?????

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• טבעת או בלון BIB?????
    יעל בודיאנו
    09/08/2009

אני עומדת בפני הכרעה קשה - לעשות טבעת או בלון BIB.
    יש לי BMI 36 עם תוספת של מחלות נלוות (לחץ דם, כולסטרול) והסטוריה משפחתית של מחלות עורקים ולב.
    מאושר לי לעשות טבעת וכמובן גם בלון. אני ערה ליתרונות ארוכי הטווח של הטבעת מול הרברסיבילות של הבלון.
    מה לבחור? למה? מהם הקריטריונים הנכונים לבחירה? האם יש מישהו אובייקטיבי לתת תשובות על כך (רופא המשפחה שלי לא מבין בנושא).

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טבעת או בלון BIB?????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת סוג ניתוח

שולה זק
    09/08/2009

הגורם הכי אוביקטיבי והכי מקצועי שיכול לתת לך הסבר ויחד איתך לבחור את הניתוח המתאים לך, בהנחה שאת אכן עומדת בקריטריונים, זה רופא מנתח בתחום קיצורי קיבה. היום יש שלושה סוגים: טבעת, מעקף ושרוול. שלושת הניתוחים מבוצעים בשיטה לה-פריסקופית - ללא פתיחת בטן.
    לא ציינץ אזור מגורים ובאיזה קופה את חברה, על מנת לתת לך שמות מרכזים אליהם את יכולה לפנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלון- לא ממליץ

פרופ` אחמד מחג`נה
    12/08/2009

למיטב ידיעתי בלון אינו באישור משרד הבריאות
    לגבי טבעת מאחר ויש לך מחלות נלוות האם חשבת על ניתוח אחר כמו שרוול שהוכח שיעיל יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו