מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- טבעת או בלון BIB?????יעל בודיאנו09/08/2009
אני עומדת בפני הכרעה קשה - לעשות טבעת או בלון BIB.
יש לי BMI 36 עם תוספת של מחלות נלוות (לחץ דם, כולסטרול) והסטוריה משפחתית של מחלות עורקים ולב.
מאושר לי לעשות טבעת וכמובן גם בלון. אני ערה ליתרונות ארוכי הטווח של הטבעת מול הרברסיבילות של הבלון.
מה לבחור? למה? מהם הקריטריונים הנכונים לבחירה? האם יש מישהו אובייקטיבי לתת תשובות על כך (רופא המשפחה שלי לא מבין בנושא).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת סוג ניתוח
שולה זק09/08/2009הגורם הכי אוביקטיבי והכי מקצועי שיכול לתת לך הסבר ויחד איתך לבחור את הניתוח המתאים לך, בהנחה שאת אכן עומדת בקריטריונים, זה רופא מנתח בתחום קיצורי קיבה. היום יש שלושה סוגים: טבעת, מעקף ושרוול. שלושת הניתוחים מבוצעים בשיטה לה-פריסקופית - ללא פתיחת בטן.
לא ציינץ אזור מגורים ובאיזה קופה את חברה, על מנת לתת לך שמות מרכזים אליהם את יכולה לפנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלון- לא ממליץ
פרופ` אחמד מחג`נה12/08/2009למיטב ידיעתי בלון אינו באישור משרד הבריאות
לגבי טבעת מאחר ויש לך מחלות נלוות האם חשבת על ניתוח אחר כמו שרוול שהוכח שיעיל יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)