מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עלייה במשקל לאחר ניתוח שרוולסווסן09/10/2009
ד"ר שלום:
אני שנתיים לאחר ניתוח שרוול, לפני שנה או קצת פחות,ירדתי 38 ק"ג,לאחר מכן הפסקתי לרדת במשקל כשמאוד חשוב לי היה לרדת עוד ,היום אני הפסקתי להיות אובססיבית לגבי ירידה נוספת אך הבעיה שאני כל הזמן במאבק עולה 3 יורדת 2 וכן הלאה ,אני בקושי שולטת במצב, כשהבעיה היא שאני זוללת שוקולדים וממתקים וכמעט לא אוכלת אוכל, אני צריכה להיות במעקב אצלך ואצל הדיאטנית אף בחודש ספטמבר, לא הגעתי בגלל שעליתי 3 ק"ג (קצת מאוכזבת),מה עושים במצב זה?
סווסן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצת תמיכה
שולה זק10/10/2009הייתי ממליצה להצטרף לקבוצת תמיכה וכך לקבל חיזוקים וגם הרגלי אכילה נכונים.
כדאי לשנות חשיבה ולעשות כל מאמץ לשמור על ההישגים שהשגת עד כה.
חשוב גם ללכת לדיאטנית ולקבל המלצה לתפריט מאוזן ובשילוב פעילות גופנחת אני בטוחה שיעלה בידך להגיע להישגים הרצויים ולשמור על התוצאה לטווח ארוך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב
פרופ` אחמד מחג`נה10/10/2009בנוסף להמלצות של שולה היתי רוצה שתמשיכי במעקב אצלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)