כאב פנימי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כאב פנימי
    אביטל
    16/12/2009

שלום לכולם וגם למומחים!

באפריל השנה עברתי ניתוח לקיצור קיבה- טבעת.
    ירדתי עד כה 30 קילו ואני אכן מאוד מאושרת מהתוצאות ומקבלת הרבה מחמאות ופירגונים.

מעט לפני הניתוח גילו אצל אבי סרטן הלבלב מתפתח בשלב מתקדם.. עם הזמן נודע לי שלא נותר לעשות יותר דבר ורק לחכות לנורא מכל..

התחלתי גם לימודים אינטנסיביים לתעודת הנדסאי והלחץ על גופי גובר.

כבר כשבועיים אני סובלת נורא נורא ומתקשה לאכול ולשתות והגעתי למצב שכל מה שנכנס לפי, גם בשעות הערב שהקיבה כבר די גמישה אני לא מצליחה לאכול או לשתות כלום. חשוב לי לציין שהרבה זמן לא היה שינוי בסגירה וכעת הטבעת סגולה על 9.5 אך היא סגורה ככה כחודשיים ואף יותר ועד עכשיו הכל היה בסדר. בשבועיים האחרונים יש החרפה חמורה ואני כל יום יושבת מקופלת ולא יכולה להתרכז, לא בלימודים ולא במהלך היום.

אני פוחדת לפתוח את הטבעת ולעלות את כל מה שרזיתי עד עכשיו.

האם התחושה הזאת לגטימית והאם זה קורה להרבה? האם לחץ משפיע על הטבעת? האם לגשת לפתוח אותה מעט..?

אני אשמח לתגובות!

אביטל

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב פנימי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פניה לרופא

שולה זק
    17/12/2009

שלום אביטל
    צר לי לשמוע על הנסיבות שהביאו אותך למצבי לחץ.
    לחץ ומתח משפעיעם על גופנו ונפשנו.
    כרגע את סובלת ועלולה אף להזיק לבריאותך אם לא תאכלי ותשתי.
    אני מציעה לפנות לרופא המשפחה להתעייצות ובמקביל לתאם תור פגישה עם הרופא המנתח, על מנת לשקול את המשך הדרך במצב הנוכחי.
    את תמיד יכולה לפנות ונשתדל לעזור ולעודד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאת נוזלים מהטבעת

יניב
    17/12/2009

שלום אביטל
    ראשית אאחל לך רפואה ונחמה משמיים

לגביי הטבעת
    אני שבועיים אחריי הוצאת טבעת שהייתה אצלי שבע שנים
    נותחתי אצל דר מחג'נה הנחמד
    לא שאני טוען שבמצבך ניתוח הוא הפיתרון ממש לא
    אבל טבעת סגורה 9.5 היא מקור להמון בעיות
    הפחד שלך הוא טבעי כמובן אני הקאתי 7 שנים רצוף וכל פעם פתחתי את הטבעת והשמנתי כמובן
    אבל אם אני מבין נכון ממה שאת כותבת עדיף לפתוח את הטבעת לפחות במעט ולזכות באיכות חיים טובה יותר.כך אני עשיתי עד שכבר הטבעת הייתה פתוחה לגמריי והוצאתי אותה .

לך אני מציע לכי לפתוח ב1 סי סי לא יותר
    תראי איך תרגישי ותחליטי כיצד להתקדם

בהצלחה
    ורפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אביטל

ליאור
    18/12/2009

כמובן שקודם מאחל לך ולמשפחתך רק בריאות - יותר חשוב מהכל.
    ובקשר לשאלה שלך:
    אני אמנם לא מנותח טבעת , אבל קצת קראתי בפורומים וקצת יודע .
    קראתי בפורומים על הרבה מקרים שבזמן לחץ נפשי הטבעת "מקבלת חיים" ועושה ככל העולה ברוחה , וזה כולל להסגר ולא לתת מעבר לכלום.
    בניגוד ליניב אני לא חושב שזה קשור לסגירה הגדולה יחסית שלך , כי לכל אחד מתאימה סגירה שונה :יסגירה של 5CC יכולה להשפיע על אחד כמו 9CC אצל אחר - הכל מאוד אישי ואינדיבידואלי
    עד שהגיעה התקופה הלחוצה שלך הסתדרת יפה עם הסגירה הנוכחית וירדת יפה מאוד .כמובן שעדיף היה אם היית חוזרת לשלווה נפשית והכל היה חוזר לקדמותו , אבל ברור שזה לא ריאלי .
    כדאי לבדוק אפשרות לפתיחה קטנה מאוד רבע - חצי CC , בעיקר כדי לעבור את התקופה הקשה , אך כמובן להזהר לא להעלות במשקל , דבר שבטוח לא ישפר את ההרגשה.
    כדאי גם להתייעץ עם מנותחי טבעת ( יש עשרות כאלה בפורום קיצור קיבה בתפוז ( סליחה שולה :-) ) , שייעצו לך איך לגבור על טבעת שקיבלה חיים משלה .
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אביטל

פרופ` אחמד מחג`נה
    19/12/2009

צר לי לשמוע על המחלה של אביך מאחל לו אורך חיים ותחזיקי מעמד.
    את נמצאת כרגע בתקופה קשה מאוד וסטרס נפשי אשר משפיע לרעה על תפקוד הטבעת. אבל צריך לשלול בכל זואת סיבוכים של טבעת כגון תזוזה או אחר. כדאי שתבדקי ע"י המנתח.
    שוב תחזיקי מעמד ושיהיה לך בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו