מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אחרי הניתוח!מרוצה מאוד26/02/2010
הי , אני אחרי הניתוח . עברתי את הניתוח ב23/02 . לא מאמינה שאני אחרי!!
האמת כואב לי ולא נוח לי (הבטן שלי מאוד מאוד נפוחה
)ורוצה שכל התחושות האלו יעברו.
היום רק הצלחתי לשתות תה ומרק אתמול עדיין מאוד כאב לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מנותחת
ליאור26/02/2010שמח שעבר בסדר גמור.
תחושת האי נוחות מהנפיחות תעבור תוך כמה ימים , וכנ"ל לגבי כאבים.
לא צריך להיות גיבורים ואם כואב , לא להתבייש לקחת משהו להקלה.
חשוב לשתות הרבה ולאט .
שימי לב אולי חם מידי יעשה לך פחות טוב או להיפך - יכול מאוד להיות שינוי בטעם או בהעדפות אחרי הניתוח .
בשלב שמיד אחרי הניתוח מאוד נהנית לאכול קרטיב- במזג אויר הנוכחי אולי פחות רלוונטי אבל תנסי .
בהצלחה ושבת שלום
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טוב
שולה זק26/02/2010מנותחת - משנכנס אדר מרבים בשמחה והשמחה אצלך כפולה ומשולשת. שמחת פורים, שמחה שאת אחרי הניתוח והשמחה שתוך זמן קצר תרגישי בשינוי החיובי שחך בך.
מבטיחה לך שכל התחושות הלא נעימות (הטבעיות ) לאחר הניתוח יעברו ושמחתך תהיה אופטימית עם מבט לעתיד הטוב.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחג שמח
רוזי26/02/2010פורים שמח ומזל טוב שמחה שאת אחרי אני גם בדרך מתרגשת בשבלך הייכן עשית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיקל סנטר- ד"ר סובחי, ובהצלחה רבה
מרוצה מאוד26/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)