וועדה טרום בריאטרית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• וועדה טרום בריאטרית
    sivan5180
    24/03/2010

זהו, כמעט ועברתי את הוועדה באסותא. אמנם שלחו אותי לבדיקת מומחה ריאות בגלל אסטמה מהילדות. אבל בסך הכל היה מאוד מקצועי ואפילו מהיר - בניגוד למה שקראתי שאנשים התייבשו שם דיי הרבה זמן. ישבנו שם כמה אנשים "גדולים" וכולנו השפלנו מבט.
    מצד אחד רציתי לקום ולחבק כל אחד ואחת מהם לדבר עם כולם ולשמוע על החששות שלהם. מצד שני, התביישתי בעצמי שהגעתי למצב הזה. עכשיו אני צריך למצוא לעצמי כירורג. איך אני יודע למי התור הכי קצר? איך אתם ביררתם למי יש תור פנוי? אני לא מתכוון ללכת ל-3 כירורגים לפגישות רק בשביל לברר.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וועדה טרום בריאטרית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אצלי זה היה ככה

יניב
    24/03/2010

שמעתי מחברים כל מיני המלצות בעיקר התעניינתי בבית חולים רמב"מ בחיפה כי הוא בית החולים הכי רציני באיזור הצפון ולא רציתי ללכת לשאר הנגריות באיזור למרות שממעתי על רופאים טובים.
    בסופו של דבר צמצמתי את הרשימה ל 3 רופאים ואז דיברתי איתם בטלפון והסברתי להם שאני לחוץ מבחינת עבודה וחלון זמנים צפוף מאוד

הרופא הכי מתחשב שלא נבהל ולא נלחץ ואמר שלי שיהייה בסדר הוא דר מוחמד מחג'נה מיודענו מהפורום.

לא הכרתי את מחג'נה מלפני ולא שמעתי עליו מלבד כאן בפורום ולא היו לי המלצות חיצוניות.

אבל הלכתי עם תחושת הבטן שלי (כן כן זו שהביאה אותי עד הלום) והמלצות באתר לא חסרות.

היום אני מראשוני הממליצים .האיש פשוט בעל ידיי זהב ונשמה טובה.

סיוון לך לפי הלב ולפי מי שיקבל אותך בזרועות פתוחות.

אצל מי שתשמע ספקנות פשוט המשך הלאה

אוליי תגיע לרמב"מ לד"ר מוחמד מחג'נה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יניב - אני גר אבל בכפ"ס

sivan5180
    25/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת מנתח

שולה זק
    25/03/2010

שלום סיון.
    אין לי תשובה ברורה כיצד לכוון אותך לבחירת קום ומנתח.
    אתה שייך למכבי. תבדוק איפה התור הקצר ביותר ותלך לפגישה עם מנתח.
    בדרך כלל רצוי לעשות את כל התהליך כבר לאחר פגישה עם מנתח ובהנחייתו.
    דר' מחג'נה עובד עם מכבי אתה יכול לברר איתו מועד קרוב לניתוח
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת להמלצתו של יניב..

ADI
    25/03/2010

אני בניגוד אליך כן הלכתי ל3 כירורגים והחלטתי להתנתח אצל ד"ר מחג'נה- מרחק של שעתיים וחצי מביתי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יניב

רוזי
    25/03/2010

מה שלומךואיך המרגש מה שינוי באכילה אחרי 10ימיםעדיןלא היית אצל הדיטאניתרק ביוםא הגיע אליה ומה אסור לנולאכולמעניין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וועדות וכאלהה

ריקי
    25/03/2010

אני קוראת את מה שאתם כותבים אצלי זה הלך ציק צאקק.ואני בקופת חולים כללית. הולכת לעבור את הניתוח בוולפסון.החלטתי שאני הולכת לעשות את הניתוח ותוךך שבוע עשיתי את כל הבדיקות.ניכנסתי לפסיכולוג ל 10 דקות.וזהו עוד שאלו אותי מתי אני רוצה לעשות את הניתוח ואמרתי שאחרי החג וקבעו לי תאריךך וזהוו.האמת שבוולפסון השרוול דיי חדש בקושי שנה.אולי בגלל זה זה הולך מהר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו