לא קלה היא לא קלה דרכינו...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לא קלה היא לא קלה דרכינו...
    תהל
    31/03/2010

משתוקקת לחזור לשגרה, לעבודה... למסגרת!
    בבית אני נטחנת במחשבות על אוכל... היום יצאתי עם המשפחה והייתי עסוקה במחשבות אחרי האוכל. וכשאני חושבת על מה שאכלתי היום אני יודעת שזה לא הרבה ואפילו מעט מאד ביחס למה שאכלתי לפני כן. המון חששות מציפים אותי ומחשבות טורדניות ומוזרות. ממתינה לי עבודה רבה (תרתי משמע). זה מייאש.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא קלה היא לא קלה דרכינו...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי תהל

רוזי
    31/03/2010

מה שלומך איך המרגש אצלי בסדר מנסה לטעום דברים קשה לי נורא חוזרת מחר לעבודה מקווה שיהיה קל חייבים ספרוט העין אוכלת יותר זה בטוח ולא לחשוב על האוכל בחג גנבתי הבעיה שלי זה מתוק ולא אוכל ניתרגל לביננתיים ירדתי 9 קילו אחרי שבועיים והכי חשוב אני כבר 89 קילו יחסית ניכנסתי במישקל נמוך בגלל הסכרת נותחתי אז חג שמח ושיה לכולם קל אמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רוזי

תהל
    31/03/2010

מקווה שהחזרה לעבודה תהיה קלה, ואני בטוחה שהיא תטיב עמך. הלוואי והיה לי קשה לאכול דברים... אכלתי ירקות אתמול והיום... וזה לא בתפריט שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט לא קלה

לימור
    31/03/2010

היי תהל

אני חודש וחצי אחרי ניתוח שרוול , פחות 13 קילו , אני מוצאת את עצמי הרבה לאחרונה אוכלת רק שטויות מהסיבה שהם עוברים יותר בקלות מאשר אוכל , אני חולה על מתוק , גם אני די מיואשת חשבתי וטעיתי לצערי שהניתוח הוא קסם , החלטתי שאחרי פסח אני מצטרפת לקבוצה של חלי ממן , כי אני חייבת לעבור שינוי בראש , אני לא מוצאת כ"כ זמן לעצמי כדי לאכול לאט ובשקט כי יש לי 4 ילדים קטנים , אני גם לא ממש עושה ספורט , אבל עדיין המחוג של המשקל מראה ירידה , מוזר לא ?????

שיהיה בהצלחה
    לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לימור

רוזי
    31/03/2010

טוב צריך להיות חזקות
    ולשנות בראש תנסי מסטיק
    אני סך הכול שבועיים
    ואני גונבת כואב עוצרת ממשיכה מהייכן את ומי זאות חלי אני מחולון אולי זה יעזור גם לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לימור

ליאור
    31/03/2010

תמיד אמרו פה בפורום שהניתוח זה לא קסם - יש הרבה עבודה !!!
    מותר מידי פעם לגנוב , אבל לא להגזים , ולא במקום אוכל.
    את יכולה לאכול משהו מתוק אבל בסוף ארוחה : לא לפני ולא במקום רק אחרי!!!!
    בשלב זה אני לא ממליץ לך על חלי ממן ודומות , את לא נמצאת במצב כמו של שאר החברות בקבוצות שלה , והיא לא מתמחה בתחןם של מנותחי קיבה .
    יש קבוצות מיוחדות למנותחי קיבה בכלל ושרוול בפרט - מומלץ
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצות תמיכה

שולה זק
    01/04/2010

אני מצטרפת לדבריו של ליאור, שזה לא הזמן המתאים לחלי ממן או דיאטה קלאב, או שומרי משקל.
    הדרך שלך כבר סלולה. יש לך כלי עזר לירידה במשקל. את צריכה רק להשתמש בו נכון ותראי שזה יצליח.
    המוטו שלי שאין להימנע מאוכל, רק שיש לאכול באופן שפוי.

עידן התירוצים "למה לא ואיך לא נגמר!"!!!! עכשיו את בעידן "הכן ובטח יכולה!!!
    לכי לדיאטנית תקבלי תפריט מאוזן שמתאים לך. כן רצוי ומומלץ לשלב פעילות גופנית, אפילו רק הליכה.
    קבוצות תמיכה שאני מכירה למנותחים יש בתל השומר ובמרפאת לין בחיפה. בקרוב אמור להיפתח מרכז רב תחומי גם ברמבם, פוריה וצפת שיתנו מענה גם בתחום התמיכה לאחר הניתוח.
    אנחנו כאן ונשתדל להמשיך לעזור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה וליאור

לימור
    01/04/2010

היי
    חשבתי על חלי ממן כי בעבר הייתי שם והשטיפות מוח מסתבר עובדות עליי ויש לי שם זיכוי מהעבר של חודשיים פלוס , אני נמצאת במעקב של דיאטנית דרך הכללית בכרמיאל אבל זה לא ממש עוזר לי , דרכה שמעתי על הקבוצה בלין , יש לכם מושג כמה זה עולה ? אין לי כ"כ כסף וזמן להגיע לחיפה על בסיס שבועי אני מכרמיאל .
    אני שבעה מאוד מהר מאוכל , בד"כ חתיכת עוף פצפונת וטיפת סלט , אפילו ללא פחמימות ואני חייבת את המתוק אז כמה זמן אחרי הארוחה אני גונבת מתוקים , או חתיכת עוגה קטנה או ארטיק או אפילו חטיף שוקולד , מה יהיה?

לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוק בגדר הסביר

שולה זק
    01/04/2010

מותר לאכול מתוק בגדר הסביר. חתיכה, ביס ולא לנשנש כל הזמן. האם שיתפת את המנתח בכמיהה שלך למתוקים לפני שהחלטתם על ניתוח שרוול?
    קבוצת התמיכה בלין עולה בסביבות 400 ש"ח (אולי פחות) אם איני טועה לעשה מפגשים.
    אם את מעוניינת , אוכל לתת לך הטלפון של נעמה כפרי הדיאטנית ,הכח הממנף את הקבוצות הנ"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שולה

לימור
    01/04/2010

קודם כל חג שמח ותודה על הענות המהירה והמקצועית שלך , כן שיתפתי את ד"ר מחאג'נה לפני הניתוח והוא אכן המליץ על ניתוח מעקף ובאותה נשימה הבהיר שאני אצטרך לקחת מינרליים כל החיים ואני יודעת שזה ניתוח הרבה יותר מסובח ופחדתי והאמת שאני ממש מתחרטת , בשבילי זה חלום לאכול שוקולד בלי שייספג , אני אשמח לקבל את הטלפון של נעמה

שוב תודה
    לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לימור

ליאור
    01/04/2010

כמו שכבר אמרתי ושולה חיזקה :
    אין בעיה עם מתוק אחרי ארוחה .
    לא צריך לגנוב , תאכלי את זה בלב שלם, רק תקפידי שזה אחרי אוכל האוכל - לא במקום , ושזה מיד אחרי האוכל , ולא חצי שעה אחרי.
    אכילה של מתוק על "קיבה ריקה" יפתח לך את התיאבון מחדש ולא תסתפקי בחטיף שגנבת .
    כמובן לזכור שהירידה במשקל תלויה במה שאת מכניסה לעומת מה שאת מוציאה , כך שאם את חייבת את הקינוח \ ממתק \ חטיף ( אחרי האוכל כמובן :-) ) תקפידי לעשות גם פעילות גופנית על בסיס קבוע ...
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימור -לגבי קבוצת תמיכה בכרמיאל

אהרון
    02/04/2010

לימור שלום
    גם אני מכרמיאל -ואני זוכר שלפני חודש בערך היה פרסום של איזה מישהי מכרמיאל
    שעברה ניתוח שרוול בצפת -ועכשיו יש לה קבוצת תמיכה בדיוק לנושא הזה.
    אני לא זוכר את השם שלה...היה פרסום בצפון 1 וזוהר הצפון.
    תנסי איתה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוראים לה לירון כוכבי

ליאור
    03/04/2010

אם מישהו ירצה אתן לו את הטלפון שלה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצת תמיכה של לירון

לימור
    03/04/2010

כן אני יודעת שיש בכרמיאל קבוצת תמיכה שלירון כוכבי פתחה אך הדיאטנית שלי ממש לא ממליצה מכיוון שלירון לא מקצועית ואין לה דיאטנית לכן אני הולכת לחלי ממן לאחר שאפרת המנחה מתייעצת עם הדיאטנית שלהם לגביי

לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהלך נבון

שולה זק
    03/04/2010

לא מומלץ ללכת ליעוץ והכוונה למי שלא הוסמל לכך ואין לא את הידע המקצועי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם ליאור ושולה...

תהל
    04/04/2010

מנחה לא מוסמך, שאינו מתמחה בהנחיית קבוצות בכלל וקבוצות של מנותחים בפרט אינו הפתרון הטוב. הקופות הפנימו את הצורך ההכרחי באישור לניתוחים האלו אך אינם מכירים בכך שיש צורך בהמשכיות התהליך, בתמיכה. שייגבו תשלום, זה בסדר גמור מבחינתי... אנו זקוקים לכלים וחיזוק בהתחלה. שולה יקרה, אני ממתינה לקבוצות שייפתחו בפוריה או בצפת, אמנם רחוק ממני אך אגיע בשמחה.
    שיהיה חג שמח!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תהל

ליאור
    31/03/2010

אני בטוח שכשתחזרי לעבודה ילך לך יותר קל.
    את מקפידה לאכול כל 3 שעות ?
    את אוכלת מרעב או בגלל שמתחשק ?
    תתחילי לחשוב על סדר ארוחות ומה תוכלי לאכול כשתחזרי לעבודה , בהתאם לאוכל שיהיה זמין לך ולסדר היום - זה חשוב מאוד
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאור

תהל
    01/04/2010

היום היה לי קל יותר, תודה לאל. זה חוזר בגלים. גם אני בטוחה שכשאחזור לעבודה יוקל לי הרבה יותר. אני לא מקפידה על ארוחה כל 3 שעות. היום אכלתי 2 ארוחות קטנות ומעט פירות.
    זו התחלה, וכמו בכל התחלה- לא פשוט... זו הסתגלות לאורח חיים חדש ואחר מזה המוכר לנו השמנמנים. אני בטוחה שמתי שאחזור לעבודה גם ארד הרבה יותר כי אני פעילה מאד...
    תודה רבה על התמיכה שלך, של שולה המקסימה וכל החברים בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו